Brugge macinda 7 gol bekliyorum leverkusen macindada 4.5. Bana gore olabilitesi cok yüksekBol şanslar güven nedir bunu oynucam yanına birde kendim yapicam
Sistem basligiymis bu ben kombine diye yazdim buda gelebilirBol şanslar güven nedir bunu oynucam yanına birde kendim yapicam
Brugge macinda 7 gol bekliyorum leverkusen macindada 4.5. Bana gore olabilitesi cok yüksek
Ben 3 misli girdigim icin toplam kazanan mac sayisi onemli o yuzden oyle koydum onu bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 24391
Bol şanslar gomel macinin orani düşük geldi bende iy 1.5 üst yaptim bakalim :)
Utkuya attim baskan@fiber Fırat şarj bitti telin atm geldim bilgilerini almam lazım utku da yok ortada
Etiketlememissin ondan gec gördüm@fiber Fırat şarj bitti telin atm geldim bilgilerini almam lazım utku da yok ortada
Gönderdim Fırat jeton atar mısınEtiketlememissin ondan gec gördüm
Atm kesintisinide atcaktimda 191 kalmis bendede kesintiyle atabildim baskan bilgin olsunGönderdim Fırat jeton atar mısın
sorun yok müdür zaten birazdan o 500 olur :)Atm kesintisinide atcaktimda 191 kalmis bendede kesintiyle atabildim baskan bilgin olsun
Hadi bakalim bol sanslar :)sorun yok müdür zaten birazdan o 500 olur :)
Yine yattik ilk mactan aq seninki gelir ama gomel cevirir bu maçıEkli dosyayı görüntüle 24391
Bol şanslar gomel macinin orani düşük geldi bende iy 1.5 üst yaptim bakalim :)