Allah kuran çarpsın bılerek yapılıyor ilk yarı
Kursakta birakiolar sevinci 2 dakikadaAllah belani versin şerefinin **.kkkk ibne evladi o kaçarmi
Allah kuran çarpsın reis bunlar bilerek yapmıyorsa adam degılım. en az 3-4 tane bomboş kacırdı gördün mü izliyorsan kafayi yiyicem ms2 g else bari. iy 1 gole 25 tl 97 tl veriyorduKursakta birakiolar sevinci 2 dakikada
Duz bitse sasarim zaten ilk yari atsa ikinci yari alsa illa yakicak bisey buluyolar 10 dk var daha atsa bariAllah kuran çarpsın reis bunlar bilerek yapmıyorsa adam degılım. en az 3-4 tane bomboş kacırdı gördün mü izliyorsan kafayi yiyicem ms2 g else bari. iy 1 gole 25 tl 97 tl veriyordu
metin sakin ol kasma kendini kastıkça olmazbatiracaklar bizi ms2 gelse bari namussuz evladi mane
Kart icin iyi oldu abi daha agresif olur yenik takimcezayir attı
yav abi gördünmü p6 atişin iitinDuz bitse sasarim zaten ilk yari atsa ikinci yari alsa illa yakicak bisey buluyolar 10 dk var daha atsa bari
tek gole gidiyor kupon ikinci yarı 2-0 yapar bu lanet takım. ya anıye bulastım bılmıyorummetin sakin ol kasma kendini kastıkça olmaz
şaka gibi ekmek çarpsın, ya kafayı yıyecegım son miktarı bastım birşeyler yapıp olana bak p6 kacırır ilk baştaki p6yı vermez namussu zbunlarGoller cezayirdrn gelio 2 oldu
penaltıda niye kart çıkmadıki cesur en az 1 sarı vermeliydi benceGoller cezayirdrn gelio 2 oldu
Bende anlamadim abi penalti verio bekledik o kadar kart yok ama cikar ikinci yaripenaltıda niye kart çıkmadıki cesur en az 1 sarı vermeliydi bence
ilk yarı 1 tane çıksaydı iyi olurdu dur bakalım 2 yarı evemi götürecekler kartları merak ediyorumBende anlamadim abi penalti verio bekledik o kadar kart yok ama cikar ikinci yari