- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Golllllll
Depin atmasida ayri guzel oldu simdi ev yaglar ;)Valla sorma aldım 5 sanşye sonra penaltı oldu bende ne kadar sanslıyım diyordım kendime kactı amk :)
2 arkadas daha var sanırım bekleyen bakalım ins olur 2. 2 ye baglarlar
İyi oldu en azından heyecan olsun amk :) yatacam bunu bekliyorumDepin atmasida ayri guzel oldu simdi ev yaglar ;)
Bağlar 3.5 olur mal penaltıyı kaçırmasaydı iyi olacaktı ev değilde dep bir tane daha sallar2 arkadas daha var sanırım bekleyen bakalım ins olur 2. 2 ye baglarlar
Ev atsın hocam çifte verdik davarlara 2 tane penaltı kaçırdılar.Bağlar 3.5 olur mal penaltıyı kaçırmasaydı iyi olacaktı ev değilde dep bir tane daha sallar
Abi bende tablet var biliyorsun çok kasıyo çekiliş sayfasında birde yanlış anlaşılma olmasın sen yaparsan daha iyi olur abi :(@madmen kardeşim güzel oldu iyi destek vardı senden ricam destek olanları kuponu beğenenlere bir bak çekiliş yap kendini katma 4 kişiye 20 tl atalım oldumu
Beni istersen katabılırsın abi keyfin bilir@madmen kardeşim güzel oldu iyi destek vardı senden ricam destek olanları kuponu beğenenlere bir bak çekiliş yap kendini katma 4 kişiye 20 tl atalım oldumu
O zaman destek beyler 1.0 çifte veren var ev atsın :)Ev atsın hocam çifte verdik davarlara 2 tane penaltı kaçırdılar.