Ev atacak raha tolun
Durumlar ne :)Neyse ilk yari 1 istioyoduk 2 aldik iadede cepte ikinci yari wonlariz
Afiyet olsun abi sahaya çakmak atayım mı :))))anlaşıldı gene mecburen 55 yazdıracaklar bana :) balkonda cigara çay molası arkadaşlar
Gelecek inşallah tek golesin abi , nargileyi yak bekle benceanlaşıldı gene mecburen 55 yazdıracaklar bana :) balkonda cigara çay molası arkadaşlar
15 dk ihtiyaç molası diyorsun abi :)anlaşıldı gene mecburen 55 yazdıracaklar bana :) balkonda cigara çay molası arkadaşlar
1 Gole, kalınmış bir futbol .Durumlar ne :)
yok kart bahsinde gene molotof atarsın ok :) işe yarıyor hahahaAfiyet olsun abi sahaya çakmak atayım mı :))))
Bura iyi gidio kanka peru liginde 1 gol olursa olay bitiyo olmazsa iade gelio 45 dk var :)Durumlar ne :)
çaylar @Betasus Büro Destek den hahaha15 dk ihtiyaç molası diyorsun abi :)
Bolşansgelirse kasa 1049 bakalım..
Ekli dosyayı görüntüle 19658
O şimdi çay içiyordur bizi düşünmez :)çaylar @Betasus Büro Destek den hahaha
İyi iyi bols sans hazır devre arası olmuskrn su sili ligini 2. Golu depe attır kanka :)Bura iyi gidio kanka peru liginde 1 gol olursa olay bitiyo olmazsa iade gelio 45 dk var :)
Ayıpsın abi sen iste S-400 leri sahaya indireyim :)))yok kart bahsinde gene molotof atarsın ok :) işe yarıyor hahaha
Bol şanslar hocam sana dagelirse kasa 1049 bakalım..
uçuyorsun sen heeeeegelirse kasa 1049 bakalım..
Ona gecelim o zaman saldir dep diyerek :) basketin zarar cikmis ondan sonra toparladinmi azİyi iyi bols sans hazır devre arası olmuskrn su sili ligini 2. Golu depe attır kanka :)