K
Anka lafın gelişiPezevengin ellere var mı dediği kişide benim ha amk
Anka lafın gelişiPezevengin ellere var mı dediği kişide benim ha amk
Valla mi? Devir mi etcenizUkraynanın durumları çok sıkıntılı kanka götü kurtarmaya çalışıyoruz sermayenin
Bi kharkiv bi zaporijya da dükkan var kharkivde ki toptan zaten 29 gün iş yapmasın 1 günde 29 günün parasını çıkartıyor toptan da biliyorsun ama zaporijya çok kötü 1700 dolar kira veriliyor maaşlı çalışanı var ıvırı zıvırı mal alınıyor vs gideri çok patlamak üzere orası zaporijya parekendeValla mi? Devir mi etceniz
Emmi sen bana kusmusun :)Bi kharkiv bi zaporijya da dükkan var kharkivde ki toptan zaten 29 gün iş yapmasın 1 günde 29 günün parasını çıkartıyor toptan da biliyorsun ama zaporijya çok kötü 1700 dolar kira veriliyor maaşlı çalışanı var ıvırı zıvırı mal alınıyor vs gideri çok patlamak üzere orası zaporijya parekende
Kanka perakendecilik kadar rezil iş yok. Kapatın gitsin toptancılık en temizi.Bi kharkiv bi zaporijya da dükkan var kharkivde ki toptan zaten 29 gün iş yapmasın 1 günde 29 günün parasını çıkartıyor toptan da biliyorsun ama zaporijya çok kötü 1700 dolar kira veriliyor maaşlı çalışanı var ıvırı zıvırı mal alınıyor vs gideri çok patlamak üzere orası zaporijya parekende
Nerden çıkardın laEmmi sen bana kusmusun :)
Yaziyom yaziyom kaale almiyon hiçNerden çıkardın la
Ya biz orda bi türkün dükkanıydı manisalı şerefsiz enayi arıyormuş 20.000 USD verip ortak olduk 10.000 usd lik de mal aldık mağazaya adam batmak üzereydi ben türkiyeye dönünce peder tek kaldı adam yorgun zaten kalp krizi geçirdi ibne ortak para çalıyormuş bu ay kirayı bile ödeyememiş ibneyi atmanın peşindeyiz 5000 dolar verip bütün dükkanı alıcaz komple atıcaz kapıyaKanka perakendecilik kadar rezil iş yok. Kapatın gitsin toptancılık en temizi.
Nerde yazdın lan bildirim gelmediYaziyom yaziyom kaale almiyon hiç
Nerde yazdın lan bildirim gelmedi
Para olmayınca içemiyoruzİçmeyi birakmissin :)
Yahu koyuyor bir de ukraynada 2 liraya aldığım biraya 15 tl vermekİçmeyi birakmissin :)
Yahu koyuyor bir de ukraynada 2 liraya aldığım biraya 15 tl vermek
Bi gideyim zaten bavulla 10 litre votka sokacam 2 ay yeter diyecem bok yeterUkrayna da yasa :) 100 TL olsun iyi oluyor :)
Bi gideyim zaten bavulla 10 litre votka sokacam 2 ay yeter diyecem bok yeter
Bende istiyom :ROFLMAO:Bi gideyim zaten bavulla 10 litre votka sokacam 2 ay yeter diyecem bok yeter
Gideyim yollarım sana 3 litreBende istiyom :ROFLMAO:
Hee bildirim gelmiş kim olacak dan Bilzerian, lifeiswaiting aldı hesaplarınızı hatta bi kişi daha var hala ban yemiyor onlarla gelen ilginç yönetim farkında bile değil @sonerx