Bol şanslar diliyorum,,Ekli dosyayı görüntüle 27367
Bosna hersek yeniliyorken eklemistim aslinda 2.50 orani vardi parayi hesaba gecene kadar 1-1 oldu 10 saniye ile kacirdim eger kupon gelirse 2500 yerine 1500 alcam sans, neyse inşallah gelir gelirse takip edenler arasından 5 kisiye clio ;)
Adama ulaşılamıyor mk :ROFLMAO: @FastGhost neredeyse 1 haftadır göremiyorum başkan seni@FastGhost o konu kilitlendi, özel msjda yazılmıyor sana ne biçim adamsın oğlum yaa :) at bisekilde paparani
Eller varda hemşo ya yok mu :)@FastGhost o konu kilitlendi, özel msjda yazılmıyor sana ne biçim adamsın oğlum yaa :) at bisekilde paparani
Toprağım akşam üstü bankaya çektim, siteye attım kalanida adama atıyorum. Birdahakine ilk sıra seninEller varda hemşo ya yok mu :)
@FastGhost o konu kilitlendi, özel msjda yazılmıyor sana ne biçim adamsın oğlum yaa :) at bisekilde paparani
Hahahahahaha olum benim nickim hızlı hayalet amk eşek kadar FastGhost yazmışız heryerdeyim hahahahaAdama ulaşılamıyor mk :ROFLMAO: @FastGhost neredeyse 1 haftadır göremiyorum başkan seni
Hahaha biz onu hayal et diye okuduk :pHahahahahaha olum benim nickim hızlı hayalet amk eşek kadar FastGhost yazmışız heryerdeyim hahahaha
Napıyosunuz ban yedim amk ban 1 hafta küfür hakaret etmeme rağmenHahaha biz onu hayal et diye okuduk :p
Pezevengin ellere var mı dediği kişide benim ha amkEller varda hemşo ya yok mu :)
Vay amk benim haberim yoktu. Bende ukraynaya gittin işten güçten giremiyon sandıydım.Napıyosunuz ban yedim amk ban 1 hafta küfür hakaret etmeme rağmen
Ukraynanın durumları çok sıkıntılı kanka götü kurtarmaya çalışıyoruz sermayeninVay amk benim haberim yoktu. Bende ukraynaya gittin işten güçten giremiyon sandıydım.
Napalim başkan cepleri 0ladik. Maasi bekliyoz :p :ROFLMAO: