Won ? psv 44.38 de attı :(ahada won @Tazmany4Tips
Won ? psv 44.38 de attı :(ahada won @Tazmany4Tips
ilk yarı 2,5 alt gördüm ben onu :(Won ? psv 44.38 de attı :(
Frikikten attı eleman vallahi üzüldüm bu kadar getir gel son saniye frikikten at :(ilk yarı 2,5 alt gördüm ben onu :(
valla ben de 2.5 alt sandım tebrikler yazmaya geldim çok üzücü bir şekilde kaçmış be :(zahavı tek golden yaktın allahsız adam
frıkıkten catala koydu elaman boyle golu yoktur baskavalla ben de 2.5 alt sandım tebrikler yazmaya geldim çok üzücü bir şekilde kaçmış be :(
futbol bu yuzden oynamak ıstemıyorum ıste suna bak ya o kadar maç gelsin para geldı dıye sevın yahudu p*ç in teki gelsin çatala koysunLanet gelsin @Tazmany4Tips
MK yahudisifutbol bu yuzden oynamak ıstemıyorum ıste suna bak ya o kadar maç gelsin para geldı dıye sevın yahudu p*ç in teki gelsin çatala koysun
valla suan ne desem ne soylesem sonu kufure gıdıcek o yuzden bısey demek ıstemıyorum hem sınırlıyım hemde enerjım bıttı gercekten bıttı yanıMK yahudisi
Yav hepsini 2 .5 under yapmışsın bunu da yapaydin..valla suan ne desem ne soylesem sonu kufure gıdıcek o yuzden bısey demek ıstemıyorum hem sınırlıyım hemde enerjım bıttı gercekten bıttı yanı
Para vermezdi kiYav hepsini 2 .5 under yapmışsın bunu da yapaydin..
Önemli olan wonlamak reis en azından kasa olurduPara vermezdi ki