Biz sana gonul verdik kanka odulu kim.ne yapsin mac baslayinca zirveye aliriz konuyu :)
Kazanalim,kazandiralim diye konuyu açıyoruz paşam, konun çok konuşulması ve basta olması için değil.
Biz sana gonul verdik kanka odulu kim.ne yapsin mac baslayinca zirveye aliriz konuyu :)
Yok abi konu alta gidiyor dedi ya emrah ona cevap yazdim yoksa maksatinizin paylasmak ve beraber takip edip zevk almak oldugundan suphemiz yok :)Kazanalim,kazandiralim diye konuyu açıyoruz paşam, konun çok konuşulması ve basta olması için değil.
Ne sert yapıyorsun para ile saadet olmaz herkes akıllı olsun :)Kazanalim,kazandiralim diye konuyu açıyoruz paşam, konun çok konuşulması ve basta olması için değil.
Kankam kendin calıp kendin oynuyorsun kupon gelirse papara at :)3 dk 29 sayi cok attilar ya
Hakkatten nerde millet eskiden en azinda 4 5 kisi takip ederdik :)Kankam kendin calıp kendin oynuyorsun kupon gelirse papara at :)
Valla odul dagıtamıyoruz bu ara ondan da olabilir :) nyse herkes kısmetini yer kupon tutarsa :)Hakkatten nerde millet eskiden en azinda 4 5 kisi takip ederdik :)
Ee ödül yok ödül olmayinca sadece bol şans dilerizValla odul dagıtamıyoruz bu ara ondan da olabilir :) nyse herkes kısmetini yer kupon tutarsa :)
Biz sana böyle mi yaptık beyefendi? He lan böyle yapmıstım :)Ee ödül yok ödül olmayinca sadece bol şans dileriz
Obur mactan korkuyorum aslında4.30 12 sayi