Ben ruletten ilerledigim icin iyi durumlar , normalde futbol da sansim yok buaralar :)Sende bu aralar işler yolundadır zaten :)
Ben ruletten ilerledigim icin iyi durumlar , normalde futbol da sansim yok buaralar :)Sende bu aralar işler yolundadır zaten :)
Rulette hırs yapmıyorsan ilerle ordan daha iyiBen ruletten ilerledigim icin iyi durumlar , normalde futbol da sansim yok buaralar :)
Gunluk 100- 150 kazanirsam cekiyorum zaten , hem biletleri almis oluyorum iyi oluyor boyle suanlik. Ama senin taktige de ihtiyac duyulur , hala bekliyorumRulette hırs yapmıyorsan ilerle ordan daha iyi
basket olan mı abi enüst sayı en alt sayı mı neEmana22 tahminlerin de var kuponlar vazgeçilmez sistemim diye olan baslık
En ust sayı ya alt oynamakbasket olan mı abi enüst sayı en alt sayı mı ne
hatırladım abiEn ust sayı ya alt oynamak
Konusalim bi ara ;)Gunluk 100- 150 kazanirsam cekiyorum zaten , hem biletleri almis oluyorum iyi oluyor boyle suanlik. Ama senin taktige de ihtiyac duyulur , hala bekliyorum
Farkettim farkettim :)Abi totemi rolling sayfasinda veriyoruz @emana22 geldim goller yagiyo ;)
Brondy macinda iy 1 gol daha gelecek ;)Farkettim farkettim :)
İns dakka 1 gol 1 oldu durduBrondy macinda iy 1 gol daha gelecek ;)
Konusmaya gerek bile yok sıkıldım artık tek golden giden kacıncı kupon bu hep de en bankolar dan gidiyorum su Mac ust olmaz mı ya 4 direk ne amkBrondy maçını gördün mü @emana22 buraya bunu atıyorum ve susuyorum izlediğim en üst olacak maçlardan biriydi
Tek golden yattı sinirlendim 200 daha verdim simdi o da yattı sans olacak yoksa kazanılmıyor bu işSaglık olsun şansızlık işte üst olcak maçı alt bitirdiler
Hocam iyi tipster kendine hakim olandır aman dikkat et.Tek golden yattı sinirlendim 200 daha verdim simdi o da yattı sans olacak yoksa kazanılmıyor bu iş
Tamamen şans a kalıyor ıstatistik yüzde 20 falan etkiliyor maçı geri kalan şans valla sen sinirlenip hırs yapma bence daha kötü oluyor bültende maç patlamazsa kazanıyoruz yarın won günü olabilir 2 gündür kaybettiriyorlar @emana22Tek golden yattı sinirlendim 200 daha verdim simdi o da yattı sans olacak yoksa kazanılmıyor bu iş
Aynen şansız bi günTek golden yattı sinirlendim 200 daha verdim simdi o da yattı sans olacak yoksa kazanılmıyor bu iş