- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
İzledim gol atmaya niyetleri yoktu zTen basından beri iki tane sol ayagına gelfi ceza sahası dısı attı tslisca bildigmiz talisca2-0 bitmiş abi üzüldüm ya, golleride talisca atmış
İzledim gol atmaya niyetleri yoktu zTen basından beri iki tane sol ayagına gelfi ceza sahası dısı attı tslisca bildigmiz talisca2-0 bitmiş abi üzüldüm ya, golleride talisca atmış
herkesi yatırmıştır bu maç baya sürpriz olmuş 2-0 bitmesiİzledim gol atmaya niyetleri yoktu zTen basından beri iki tane sol ayagına gelfi ceza sahası dısı attı tslisca bildigmiz talisca
Valla harikasın :) moral olduSenin kuponu almıştım dedim ya @emana22 oran yetmiyordu ms 1 verdim şans
:whistle::whistle:Bayern bu maçı alırsa bende bişey bilmiyorum net bakın skor ya 1 1 yada 1 2 dortmund
Harbiden bişey bilmiyorum bu nasıl fark yemektir yuh ya:whistle::whistle:
Doltmund o kadar iyi degil ki bakma liderlige oynadıklarına. Zaten munih de kazan kaynıyordu son dönemde ama ust en garantiydi neyse altcı adama ustu övmek olmaz :)Harbiden bişey bilmiyorum bu nasıl fark yemektir yuh ya
Ben bundan sonra futbol almam zaten fazla bayiden basket kuponu yaptık gitti ilk yarı dijondan yattıDoltmund o kadar iyi degil ki bakma liderlige oynadıklarına. Zaten munih de kazan kaynıyordu son dönemde ama ust en garantiydi neyse altcı adama ustu övmek olmaz :)
Ben Osmanlı'dan yattım cok zoruma gittşBen bundan sonra futbol almam zaten fazla bayiden basket kuponu yaptık gitti ilk yarı dijondan yattı