sendedemi 2.5 yoksa 3.5 muHele şükür gooool 2-0 varlık birsey yok temiz gol
2.5 ama 3.5 ta var baska yerde 2.5 gelsindesendedemi 2.5 yoksa 3.5 mu
Tskler canım Kardesim baslayalım artık dime gecen hafta cok pas tutukTebrikler @emana22 ve degerlendiren tum arkadaslara hayirli olsun ;)
Aynen kanka nazarlik fazla surdu geri donus guzel olucak bu hafta :)Tskler canım Kardesim baslayalım artık dime gecen hafta cok pas tutuk
Aldım al hilal üstü bide psv 3 atar verdim 3 maçında geldi abi ama bonus aldığım için maksimum 300 TL tek çeke biliyordum 3 maçı oynasaydin 380 filan veriyordu e 80 çekemiyecektim yani boşa gidecekti bende senin dediğin 1 maçı aldım yanına psv ekledim 248tutum teşekkürler abim ara ara maç istiyecem senden :)İns almışsındır bu 3 Macı
Oh sevindim Kardesim ya bende ins almışsındır dedim yatsaydın zararını verecektim Kendimi sorumlu hissettim by haber iyi oldu :) takipte kal emana22 geliyor ;)Aldım al hilal üstü bide psv 3 atar verdim 3 maçında geldi abi ama bonus aldığım için maksimum 300 TL tek çeke biliyordum 3 maçı oynasaydin 380 filan veriyordu e 80 çekemiyecektim yani boşa gidecekti bende senin dediğin 1 maçı aldım yanına psv ekledim 248tutum teşekkürler abim ara ara maç istiyecem senden :)
Abi lütfen bidaha duymuyum böyle birşey o ne laftır Allah aşkına burda eğlence için oynuyoruz bu meredi yatsa uzulmeyecem ki bide ben senden maç istedim eğer yatar ise canın sağolsun demişim önceden yoksa istemezdim yani böyle deme bidaha inan etki kırılırım sanaOh sevindim Kardesim ya bende ins almışsındır dedim yatsaydın zararını verecektim Kendimi sorumlu hissettim by haber iyi oldu :) takipte kal emana22 geliyor ;)
Eyv Kardesim cansınAbi lütfen bidaha duymuyum böyle birşey o ne laftır Allah aşkına burda eğlence için oynuyoruz bu meredi yatsa uzulmeyecem ki bide ben senden maç istedim eğer yatar ise canın sağolsun demişim önceden yoksa istemezdim yani böyle deme bidaha inan etki kırılırım sana