Hayirlisi olsun bakalım.gönlüne göre olsun
o 2si gelsin 15 degil 20leriz ve 4 kisiye 2 si gelsinde yeterli
Hayirlisi olsun bakalım.gönlüne göre olsun
Aarau yenerse 2.ci oluyor laussanne 5-1 yaptı şaka maka bu adamlar atamadı satarsa 2.cilik gidiyor salagıngönlüne göre olsun
macı ızlıyorumda, cok garip bi maç gidiyor ev 2.ciligini kaybedıyoratar atar geç olsunda güç olmasın
AARAU yense tamamda ikinci yariya bakacaz artık baskıyı kurdu azda olsaservette won haydi bakalım
tek maça odaklanıcaz şimdi onuda getiririzAARAU yense tamamda ikinci yariya bakacaz artık baskıyı kurdu azda olsa
laussane macına ,üst diyecekdım ve kg diyecekdım 10tllık kupona yaptım o hatayi :(tek maça odaklanıcaz şimdi onuda getiririz
100 daha yenere atacagım simdi veya 1 gol, atar kupon yapıcam az sonra aksam maclarınamaçı açtım bakalım erkenden bitirelim işi
2.ciligi gidiyor playy of katılamıyor bide.. onu dusunuerek ms1 aldım ustte almadım yawWinter 3 ledi auru ne iş yapiyo anlamadimki
karar senin her zamanki gibi bizim yorum yapmamız yanlış olur272 ₺ bozdurma ev yense tutuyor?
okadar bekledık yaw
Ya, şimdi mantıken 1-0 ynse bıle 558 tl tutuyor.karar senin her zamanki gibi bizim yorum yapmamız yanlış olur