evet öyle valla 4 tlden umudum yok ama1 kuponda 3 bir kuponda 4 maç kaldi
Olabilir niye olmasın umudu kesmeevet öyle valla 4 tlden umudum yok ama
yemeden dururmu :)Le mans yedi ya
Daha cok varda karagumruk daha iyi gelio stresli olucak bu son maclaryemeden dururmu :)
Kg alsaydım su 4 tllıge bari, daha demın kendı kednımekg olacagını soyeldım keşke kg alaydım
vitesse depde 1-1 bittiDaha cok varda karagumruk daha iyi gelio stresli olucak bu son maclar
2/1 olursa ne gulerım ev sahibi acik oynamıyorkı dep ızın vermıyor .Ne kacti karagumruk oyle sakarya boyle oynarsa oda yenilir devre arasi cozum bulmasi lazim vitessede atamio hep sikinti oldu
:) alayi Allaha emanet oldu zaten karagumrugun kadro iyimis ya baya tecrubeli adamlari var simdi 60 a kadar vitesseyle le mans atar sonra umutlar yesillenir su an çölde gibi umutlar :)2/1 olursa ne gulerım ev sahibi acik oynamıyorkı dep ızın vermıyor .
karagumruk ıyı glıyor ,ev karsılayamuıyor alt olacagını zaten blıyorumda o kars karsıya mehmet batdal nasil kaçirdi tam manyak ya
le mans allaha emanet
sakarya koyarsa rahatlarım.:) alayi Allaha emanet oldu zaten karagumrugun kadro iyimis ya baya tecrubeli adamlari var simdi 60 a kadar vitesseyle le mans atar sonra umutlar yesillenir su an çölde gibi umutlar :)