Güvenilecek başka maç yok, benim gözümde. derby maçı cok garip olur alt üst karmaşik cifte şans alsam depe ev kazanır eve alsam dep öyel birşeyBolsans ama keşke iki kuponda aynı maçları koymasaydin
Güvenilecek başka maç yok, benim gözümde. derby maçı cok garip olur alt üst karmaşik cifte şans alsam depe ev kazanır eve alsam dep öyel birşeyBolsans ama keşke iki kuponda aynı maçları koymasaydin
Sinerji yapta gelsin su kupon yaw hadi bakalımhaydi rastgele
Honda kaç haftadır aynı gol bulamıyorlar çok yaktılar milleti500tl honka atar 1 gol dedim 0-0 bitti finlandiya bulasmam asla hemde..
Hammarby yenilmez alıcam saglam oran :)
Stutgart macından süpheliyim gibi sanki blemıyorum
O lige bulasmam helsinki vardı guvendıgım oda bitti :)Honda kaç haftadır aynı gol bulamıyorlar çok yaktılar milleti
Aston villa -derby, orebro -sirius bunlarda kg olabilirO lige bulasmam helsinki vardı guvendıgım oda bitti :)
Hammarbyden yana bı sıkıntı olmayacagını beraberlik veya ev yener dusuncesındeyım. norkoping geçen senekı degıl, bu sne toplarıyor az cokta hammarbyi evinde yenecek kadar suanda degıl :) son 2 macındada belli hammarbyın evındeki.
Voluntaride evnde yenılmez herhalde.
Stutgart hayırlısı dıyelım :p
Üst kuponda 20 tllikde var.Aston villa -derby, orebro -sirius bunlarda kg olabilir
çok teşekkür ederimhadi bol şans olsun
bol şansEkli dosyayı görüntüle 17693
Tabiki, Herzamanki gibi Alındı Adamım hammarby yatırtmaz beni :)
Voluntari de evinde yenilmez güzel bir oran.
Berlin deplasmanda 2 gol attı evınde atmazsa bi dümen vardir.
Stutgart mario gomez gol atar :))
Hadi hayırlısı olsun bakalım. 3 kişiyi 15 ₺ olarak görecegim bu kupon gelirse diğer kupon
10 kişi cekılışe bakılıcak.
Bu kuponda sinerji yapan 3 kisiye dagıtırız olmadı 3 den fazla olursa ilk5 kisi cekilişleriz bol şans ;)
sorma sormaSıkıntıya başladık gene derby yedi
20 tl cevrimsize kg aldıydım DNe diyor la bu 6 yıldır kg olmadı dedi spiker. Kg aldık yikacam tabulari
Attıracam derbiye gerisi sende :)20 tl cevrimsize kg aldıydım D
bakalım hayırlısı 2 maçta başladı. 200 tl bastıgım maç 6 daki mac basladı hadi bakalım