Keşke yazsanız 1-2 satır bıle kafi vallatakip ediyodum da yazmadım demek kardeşim bol şans tekrar :)
Keşke yazsanız 1-2 satır bıle kafi vallatakip ediyodum da yazmadım demek kardeşim bol şans tekrar :)
haklısın :)Keşke yazsanız 1-2 satır bıle kafi valla
dün bilerek oynamadım, hem bültenı begenmedım hemde kaybedecegimi düsündüm gala gecesindeydim galatasarayın sesler felç zatenolsun kazandınya güzel oldu bol şans darısı kaybedenler klübüne hahah :)
Bugünün şanslısı benim demekki :) teşekkürler. Kuponlara devam etde sinerjileyelim, yeni geldim eve.dün bilerek oynamadım, hem bültenı begenmedım hemde kaybedecegimi düsündüm gala gecesindeydim galatasarayın sesler felç zaten
bügün oynamak ıstedım dahada oynama mherhalde Ekli dosyayı görüntüle 17644
mesaj at özelden @brcn1453
Digerini cekilişledim 2 kisiye atıcakdım sınerjı atanada, ayıp olmasın cekılıs atalım o 8 kısının 6 sınakazananlara bol şans hakettiler
Teşekkür ederim, Cok sagol :)@metin Tebrikler kardeşim
Tromso atmış moldede atar kesin o kuponda wonlarEkli dosyayı görüntüle 17645
Şu kupon sonuclansın mıktarı cekıcem.
1 saat öncede 100tl attıydım 1.40dan olacakken 1.35 den cevırdım :(
tutmasada cekebılıcegım sahiplerine gider para
Olursa iyi olur dep tek kale suanda cunkuTromso atmış moldede atar kesin o kuponda wonlar
Aynen bakıyorum maça sallar inşallah erkendenOlursa iyi olur dep tek kale suanda cunku
Atsada erkenden gereklı yerlere gitse miktarAynen bakıyorum maça sallar inşallah erkenden
iy atması önemli sonu atsa ne olacak :dMolde bu maç 2 gol bile atabilir.
Tamamdirgeldim gol gelir şimdi