Adam o kadar analiz yorum yapmış sinerji şarti da var ama sinerji veren yok nerdeyse haydi tvtr paylaşımı yapanlar azıcık sinerji arkadaşlar hadi ... Gelsin goller hadiKuponun kazanması halinde 9 üyemize 50'şer TL Nakit Ödül.
Ekli dosyayı görüntüle 94587
Bundesliga’ya kötü başlangıç yapan Frankfurt kendini toparlayarak 12 maçta sadece 2 kez yenilgi yüzü gördü. Bu süreçde kalesini sadece 3 kez gole kapatabilirken gol atmadığı maç yok. Frankfurt’un 12 maçının 9’u i 2.5 üst biterken 6 maçı 3.5 üst ve sadece 3 maçı 2.5 gol altı bitti. 2.5 alt biten maçlarında da kalesinde gol görmedi sadece 2 gol atabildi. Bundesliga’ya yeniden çıkan Stuttgart ekibinde inişli çıkışlı grafikler görülmekte. Son 5 lig maçında 2 galibiyet 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Kalesinde her maç gol gören ve gol atan Stuttgart ekibinin bu maçta da aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum.
Bu maç için benim tercihim 3.5 ÜST.
Ekli dosyayı görüntüle 94588
Pirlo’nun ekibi Juventus lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra toparlanmış durumda diyebiliriz. Juventus son 5 maçta 3 galibiyet , 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Kalesini gollere kapatan Juventus bu maçta savunma hattında eksikleri ile oynamak zorunda kalacak ve tandem bozulacağı için goller göreceklerdir. İyi bir yenilememe serisi yakalayan Lazio’da ise işler kötü gitmeye başladı. Lazio ekibi son 5 maçta 2 galibiyet , 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Son 5 maçta kalesini gollere kapatamayan Lazio ekibi bu maçta da kalesinde gol veya goller görebilecek ve gol atabilcektir.
Bu maç için benim tercihim 2.5 ÜST
Ekli dosyayı görüntüle 94589
Avusturya’nın golcü ekiplerinden LASK Linz son zamanlarda az goller atabilmekte fakat rakibi Altach ise kalesini gollere kapatamamakta. LASK Linz ekibinin kısır bir takıma dönüşmesine rağmen karşısında ki rakibi Altach’dan dolayı
Bu maç için benim tercihim 2.5 ÜST.
Günün Kombinesi
Ekli dosyayı görüntüle 94591
Kurallar ve Şartlar
17:30'a kadar kuponun beğenilmesi + sinerji
T.C Onaylı Üyelik
Twitter'daki gönderiye 5 Arkadaşını etiketle +RT + FAV
Twitter Bağlantısı: