- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
hamkamla korona maçı çok hızlı ne olur bilemem ama dünya kadar sut var gol yok maçlardaHepsi gelecek bak gör ( Nazar olmasın )
hamkamla korona maçı çok hızlı ne olur bilemem ama dünya kadar sut var gol yok maçlardaHepsi gelecek bak gör ( Nazar olmasın )
bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 59490
iki açık kuponumuz var iki kuponda kazanırsa 2 arkadaşa 50 şer tl bol şanslar ilk 15 dk beğenenler çekilişe dahil.
Geçenki sahne işte o günde 35 şut gol yoktu aynısı sankihamkamla korona maçı çok hızlı ne olur bilemem ama dünya kadar sut var gol yok maçlarda
bu sefer olacakkkk sen geçen mobıl bahısı kacırdın 500 tl yatırdım %200 bonus aldım 1500 tl kasayı 8 k yaptım tüm parayı mnoshanggladbach macında kaybettım gelse bahısler 13 14 k çekecektımGeçenki sahne işte o günde 35 şut gol yoktu aynısı sanki
Kaçırmadım silivrideydim o zamanlar :)bu sefer olacakkkk sen geçen mobıl bahısı kacırdın 500 tl yatırdım %200 bonus aldım 1500 tl kasayı 8 k yaptım tüm parayı mnoshanggladbach macında kaybettım gelse bahısler 13 14 k çekecektım
biliyorum haberim var soğukmuyduKaçırmadım silivrideydim o zamanlar :)
biliyorum haberim var soğukmuydu
arka gdanıa cok net kactı az once kale dıbındenKalan
Ham-kam 1 gol ,
Korona 2 gol
-----------------------------
Frosinone 1 gol
su korona su ara bir tane sallasa bu da içerdewycombe won kuponun 1 tanesı sadece frosonıne macına kaldı
sen kacanları bır görsen coktan ust olurdusu korona su ara bir tane sallasa bu da içerde
80 e kadar atsalar bi heyecan olsasen kacanları bır görsen coktan ust olurdu