Bizde ettik adam başından beri diyo amma açgözlüsün demin diğer konuda ödül kazandın pesBen de takip ediyordum skarpion
Bizde ettik adam başından beri diyo amma açgözlüsün demin diğer konuda ödül kazandın pesBen de takip ediyordum skarpion
Ben aynı anda 8 Rolling takip edebiliyorum 8 programliyimBizde ettik adam başından beri diyo amma açgözlüsün demin diğer konuda ödül kazandın pes
Ama kombine daha iyi tekli gerçekten amele işi bi kaybetsek neredeyse kasanın tamamını kaybediyorsun yüklü aldığın icinValla Sans faktoru var tabide kasanin saglam.olmasi kurtardi hep seni 1 kombine yakalasan bile 1 k bastigin icin artiya cikario benide alistirdin kombineye eskiden tek tek giderdim simdi direk kombineye bakiom
Bu upper böyle yaBizde ettik adam başından beri diyo amma açgözlüsün demin diğer konuda ödül kazandın pes
Deplesman in ismine hayranımEkli dosyayı görüntüle 63059
Bol şans akar bu maç
BendeDeplesman in ismine hayranım
Nesinede var azaleada alt almis yaw iade gelsin zararsiz cikalim su mactan@Brave Heart yayın buladim
Oda kazandı bende çok iyi olduNesinede var azaleada alt almis yaw iade gelsin zararsiz cikalim su mactan