- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Kim bu sarı cocugu basımıza bela etti arkadas her mac saplıyor
Macta ust havası yok hata ile gol geldi macta gol pozisyonu yok daha dakka 50üst için kaldı 2 gol
izleyemiyorum şuan ama gol geldikten sonra belki gidişat değişir , umut fakirin ekmeğidirMacta ust havası yok hata ile gol geldi macta gol pozisyonu yok daha dakka 50
iyi ki izleyemiyorsun çok şanslısın bu konuda :) Tabi ilk yarı o skora 46 da atılan gol umuttur o ayrı meseleizleyemiyorum şuan ama gol geldikten sonra belki gidişat değişir , umut fakirin ekmeğidir
Adama arada bir Hadise yaptırın çok ihmal ediyorsunuz. Bi ara formu artmıştı O Ses e katıldıktan sonra :)Kruse yi izlerken gözlerim kanadı. Adamın bir tane isabetli pası yok
Golu gormedim yerden hızlı pas mı iki kere üst üste basıyorduk :)Trabzon pes 2013 golü attı bende hep sıfıra inip içeri ara pas atarak gol atardım
tebrikler ilk maç geldiOranlar tatmin edici yuksek de gelebilir ama 2 Macta kafasında oynattıgında insanın bu sonuclara cıkıyor Ekli dosyayı görüntüle 49152
fenerbahçe ilk defa hayırlı bişey yaptı ve @FastGhost a kumarı bıraktırdıBu maç 2.5 üst ve kg olsun kumarı bırakırım
@emana22 aynısını Chelsea için de söyledi şimdiden tebrikskumarı bıraktım.
saabruckenden yattık yav. kaleci 10 puan oynuyor penaltı cıkardı deplasman 35 şut cektı 2.5 üst lazım@emana22 aynısını Chelsea için de söyledi şimdiden tebriks
La bunun yası kadar biz tiptırlık yaptık mackolikte ki ergenler gibi iy 0.0 bitince alt oynamayan kaldı mı diyor :)@emana22 aynısını Chelsea için de söyledi şimdiden tebriks
17 de korner var maçtasaabruckenden yattık yav. kaleci 10 puan oynuyor penaltı cıkardı deplasman 35 şut cektı 2.5 üst lazım
penaltıyı kaçırmasa chelsea macına kalıcaktık17 de korner var maçta
buna da yazaydın ters totemi :)penaltıyı kaçırmasa chelsea macına kalıcaktık