Baba biz ne izledik az önceOranlar tatmin edici yuksek de gelebilir ama 2 Macta kafasında oynattıgında insanın bu sonuclara cıkıyor Ekli dosyayı görüntüle 49152
Ne izledik değil, ne izlemedikBaba biz ne izledik az önce
Hayatımdan giden 45 artı 4 dakikayı geri verin. La ne korkak oynuyor bunlar Ts de Hic bisi yok fenerin yerinde kim olsa 2 tane saplamıstıBaba biz ne izledik az önce
Hadi Fener neyse tutunacak tek dalı kalmış ve deplasmanda . Ts ye ne demeli Fenerin yarısı yok sahada eksiklerden buna rağmen üstünlük sağlayamadıNe izledik değil, ne izlemedik
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ;)Hayatımdan giden 45 artı 4 dakikayı geri verin. La ne korkak oynuyor bunlar Ts de Hic bisi yok fenerin yerinde kim olsa 2 tane saplamıstı
Bu maç 2.5 üst ve kg olsun kumarı bırakırımHadi Fener neyse tutunacak tek dalı kalmış ve deplasmanda . Ts ye ne demeli Fenerin yarısı yok sahada eksiklerden buna rağmen üstünlük sağlayamadı
Sanki oynadıgı var @ravis44 suna parası olmadıgını hatırlatBu maç 2.5 üst ve kg olsun kumarı bırakırım
şimdi mi söylenir be adam bu :mad:Bu maç 2.5 üst ve kg olsun kumarı bırakırım
Sanal kasa etkinliğini ondan istiyor zaten :)Sanki oynadıgı var @ravis44 suna parası olmadıgını hatırlat
Chelsea macıda 2.5 üst ve kg olmaz bak mac öncesi söylüyorumSanal kasa etkinliğini ondan istiyor zaten :)
Modlar katılamaz maddesi gozumde belirdi maksat itlik olsjn hahahaSanal kasa etkinliğini ondan istiyor zaten :)
Liverpool un kadroya bağlı. Villa maçı gibi çıkarlarsa olmaz evet 5 0 biter :)Chelsea macıda 2.5 üst ve kg olmaz bak mac öncesi söylüyorum
Kazanacağımı biliyor da ondan..Modlar katılamaz maddesi gozumde belirdi maksat itlik olsjn hahaha
Versinler tipsterlara modlara beğeni butonu bile olmasınModlar katılamaz maddesi gozumde belirdi maksat itlik olsjn hahaha
Son mod bukucu diue lakap takılacak bana rahst ol nefer aldırmam ona :)Versinler tipsterlara modlara beğeni butonu bile olmasın
Ayağı uğurlu geldi ama o mod olduktan sonra tahmin liginin Liverpool u oldum :)Son mod bukucu diue lakap takılacak bana rahst ol nefer aldırmam ona :)