tutarsa at kanka :)@umut98 papara atıyorum tutarsa
Ben at diyom bana atmiyon yoksa bana kastin mi var@umut98 papara atıyorum tutarsa
Yok kanak ya iki muhabbet ceviriyirux surdaBen at diyom bana atmiyon yoksa bana kastin mi var
Bos yapiyorsun dostum, yapma!sanamı soracam lan gevşek nereye yazıp yazmayacağıma ayrıca havlayan itde senin gibilere derler
ne boş yapması birader ben ortaya yazdım tutacağına inanıyormusun diye ne var bunda onunda ne yazdığını gördünBos yapiyorsun dostum, yapma!
Tutmayacagini bile bile kupon yapilir mi ?ne boş yapması birader ben ortaya yazdım tutacağına inanıyormusun diye ne var bunda onunda ne yazdığını gördün
yazdığımın neresi tersTutmayacagini bile bile kupon yapilir mi ?
Tutacagi konusunda umudu var demek ki paylasma geregi duymus neden boyle ters ters cevap verdiğini de anlamadim . Bol sans deyip gecebilirdin
Geçmiş olsun kardeşim sportbette oran artırma nasıl oluyor bir şartı yok dimi86 da yattık lose lütfen sinerji bozacak adamlar benım konuma yorum yapmasın
yok bi sart , gördüğün yerde yapissGeçmiş olsun kardeşim sportbette oran artırma nasıl oluyor bir şartı yok dimi
şart şurt yok yapış :)Geçmiş olsun kardeşim sportbette oran artırma nasıl oluyor bir şartı yok dimi
@razor12 şu arkadaşı banlar mısın yoksa küfür edicem kendimi bozmak istemiyorum durduk yere salça oluyor troll müdür nedirdönde şimdi kendi bitarafına gül:p