Evet bugunun a 101 fişi niteliğindeki çoklu ama bi o kadar zor olmasına rağmen umut veren kuponu oynat bakalım :)
bol şanslar aksın gelsinEvet bugunun a 101 fişi niteliğindeki çoklu ama bi o kadar zor olmasına rağmen umut veren kuponu oynat bakalım :)
Ekli dosyayı görüntüle 16161
bu tutsunda 100 tl si ile de rolling yapabılırım hedef 1000 tarzıbol şanslar aksın gelsin
Bol şans: DEvet bugunun a 101 fişi niteliğindeki çoklu ama bi o kadar zor olmasına rağmen umut veren kuponu oynat bakalım :)
bol bol lazım teşekkürler :)Bol şans: D
Estağfurullah ayipsinbol bol lazım teşekkürler :)
ya tutarsabu kuponun sen kendin tutacağına inanıyormusun
BolşanşEvet bugunun a 101 fişi niteliğindeki çoklu ama bi o kadar zor olmasına rağmen umut veren kuponu oynat bakalım :)
kardeşim ne demek istiyorsun inanmak başarmanın yarısıdr ınanmasam neden alayım senın gıbı aklı basmayan kesım 1,05 1,02 dende yatar bende gülerimbu kuponun sen kendin tutacağına inanıyormusun
gece soygun var de o anlar :)Knka kazim abi kapida brkliyor canta lazımmış , cagirayim mi gelsin
nasrettin hoca misali gibisinden :)ya tutarsa
ben hayatta 1,05 orana basmam bu bit ikincisi aklın bassa 7-8 maçlı kombine yapmazsın yatınca da ben gülecem sana biraderkardeşim ne demek istiyorsun inanmak başarmanın yarısıdr ınanmasam neden alayım senın gıbı aklı basmayan kesım 1,05 1,02 dende yatar bende gülerim
kardeşim bana 10 lira koymaz sen anca açta bi yerine gül ben burda 2 k para kaldırdım sen ne yaptın forum için bağış yaptım sen ne yaptın boş konuşma bana bi katkısı olmayan insanlar boş yapıyorben hayatta 1,05 orana basmam bu bit ikincisi aklın bassa 7-8 maçlı kombine yapmazsın yatınca da ben gülecem sana birader
kardeş senin amacın ne sanane milletin kuponundan kendin ne yapıyorsan yap millete salça olma işine bakben hayatta 1,05 orana basmam bu bit ikincisi aklın bassa 7-8 maçlı kombine yapmazsın yatınca da ben gülecem sana birader
ağzını bozma lan bana faydası olmayan kilisenin papazını para kaldırdında banamı bi faydanmı var lan gevşek foruma dağıttıysan bunu söylemiyecen iyilik yap denize at demişlerkardeşim bana 10 lira koymaz sen anca açta bi yerine gül ben burda 2 k para kaldırdım sen ne yaptın forum için bağış yaptım sen ne yaptın boş konuşma bana bi katkısı olmayan insanlar boş yapıyor
tutar gibi zaten 809 oran tutturdum ben daha önce burdan da paylaştım ve yasaldan tutturdum anlamıyorum ki çekemeyen havlıyorkardeş senin amacın ne sanane milletin kuponundan kendin ne yapıyorsan yap millete salça olma işine bak
@umut98 şuna inat tutar inş kuponun
konuya salça olma hadi hadi uzaağzını bozma lan bana faydası olmayan kilisenin papazını para kaldırdında banamı bi faydanmı var lan gevşek foruma dağıttıysan bunu söylemiyecen iyilik yap denize at demişler
benim kimseye salça falan olmaya niyetim yok sadece soru sordum sana ne oluyor onun ağzı yokmukardeş senin amacın ne sanane milletin kuponundan kendin ne yapıyorsan yap millete salça olma işine bak
@umut98 şuna inat tutar inş kuponun