- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
kanka yapmıyorum cash felan yayın varmış saha baya guzel gelecek bu macreis ben cover yapmandan ya da devam etmenden yana değilim hani Kemal Sunal filmi gibi şunu aç diyemem :) Sadece yerine koydum kendimi cash yapardım
kanka yapmıyorum cash felan yayın varmış saha baya guzel gelecek bu macreis ben cover yapmandan ya da devam etmenden yana değilim hani Kemal Sunal filmi gibi şunu aç diyemem :) Sadece yerine koydum kendimi cash yapardım
o zaman senciyiz bu gece vurdukları gol şansın bol olsunkanka yapmıyorum cash felan yayın varmış saha baya guzel gelecek bu mac
diamond wild de yukarda elmas işaretleri ve sayıları var. ne işe yarıyor onu 5-6-7-8- ya da 9 yapmak?Blavkburn 4 0 yenecek gibi bir his var içimde
Bilgim yok knkdiamond wild de yukarda elmas işaretleri ve sayıları var. ne işe yarıyor onu 5-6-7-8- ya da 9 yapmak?
yanında da elmas sayısını yükselttikçe artan para miktarı var.
slotla ilgili bişiler yazıyodun ya geçen gün. ondan sordum. zaten parayı bitirdim.Bilgim yok knk
Moral bozma knk blavkburn 70 90 arası cok iki gol attıgın gördümbok gıbı maç cunku zor gol cıkar bu maçta