nazarlık diyelim akrep onları . :)Manu ve Barça 2.5 üst olsa idi 40 k para vardı şuan ...
Hepsi gelmiyor işte neyse bunu getirttikManu ve Barça 2.5 üst olsa idi 40 k para vardı şuan ...
yapıyorsun bu sporu valla akrep :)Ekli dosyayı görüntüle 89373
Buda won Porto temiz kazandırdı valla
akıyorken doldurmak gerek ya valla su barçaya cok sınırlendım manu herneysede var dikti bizi bide o kacaç penaltı kıtledi maçıyapıyorsun bu sporu valla akrep :)
sorma akrep var bir kez işimize yarasa 100 defa yaramıyorakıyorken doldurmak gerek ya valla su barçaya cok sınırlendım manu herneysede var dikti bizi bide o kacaç penaltı kıtledi maçı
Bir gol daha var bu maçta uzatmalar en az beş dk izliyorum maçı şu andaEkli dosyayı görüntüle 89373
Buda won Porto temiz kazandırdı valla
maçı ızledın mı bılmıyorum 90 da cok net kacırdı barça gulup gectım artık sınırlenmıyorum bıle kahpeleresorma akrep var bir kez işimize yarasa 100 defa yaramıyor
yok valla hiç izlemedim ama bu barca yeteneksizler ordusu eger transfer yapmazlarsa sıradan takım olurlar 2 seneyemaçı ızledın mı bılmıyorum 90 da cok net kacırdı barça gulup gectım artık sınırlenmıyorum bıle kahpelere