Gooool
Ev atıyormuş birde
BİZ BÖYLE TOTEM YAPARIZ AĞAA !! @JusticeXx @scarpionya içimden bi his diyo bu ev atıcak 2-1 olcak heee inan bak hee içime doguyo hee ben diyom bak 2-1 olcak ev
Herkes burdayken cruzerioya sovdurekmi toplucaDün dağıtım yaptıktan sonra tam 12 k kaybettim.. bu ilaç oldu
Uzuldum ciddi misin bol şans olsa dikkat etDün dağıtım yaptıktan sonra tam 12 k kaybettim.. bu ilaç oldu
gece kaybettim degil mi bu arada arkadaşlar bu da benden olsun @PanaX @JusticeXx @BeşiktaşJK @LuciferMorningstar bu tayfaya haftasonu ya da en geç ptesi güzel bi rol yapıcam söz size :) @scarpionDün dağıtım yaptıktan sonra tam 12 k kaybettim.. bu ilaç oldu
Seninı bugece kaybettim degil mi bu arada arkadaşlar bu da benden olsun @PanaX @JusticeXx @BeşiktaşJK @LuciferMorningstar bu tayfaya haftasonu ya da en geç ptesi güzel bi rol yapıcam söz size :) @scarpion
Ekli dosyayı görüntüle 63276
Helalllgece kaybettim degil mi bu arada arkadaşlar bu da benden olsun @PanaX @JusticeXx @BeşiktaşJK @LuciferMorningstar bu tayfaya haftasonu ya da en geç ptesi güzel bi rol yapıcam söz size :) @scarpion
Ekli dosyayı görüntüle 63276
içime dogduu justice ile aynı anda yazınca ev atıcak diye kesin quantum çakışması oldu var fizikte öyle bi kural bastım ya nba oynicaktım o kasaya 200 tl attım bastım geldii gibi yane maç devam ediyo ama sjjsjsSeninı bu