6 gol lazım bu kupon ıcınTirol gooll çok güzel attı be
6 gol lazım bu kupon ıcınTirol gooll çok güzel attı be
Sapla Almanya hadiTirol gooll çok güzel attı be
Genke kalmış seriden gelse de az ye odaklansak gerçi sen araya yine 383838 kupon bırakırsınEkli dosyayı görüntüle 91901
İkiside gelirse süper olur bakalım şans artık..
Aynen sahada çok kahpe bir oyun tarzı var ilk 25 dakika az bir tane bile atak yapmadı son 15 dakika oynadılar birazMaçı 15 dk sonra izledim az at ağzılı takımın 20 dk gerıde bı oraya bı buraya pas verdı bıldığın oyunu hızlanmaması için herşeyı yaptı çıkarsalar defanslar bom boş 2 ara pasıyla rahat gol gelır ama gelde bu işte bişey arama Türk takımlarına kurban olsunlar Türk takımları en azından sahada onurlu oynuyorlar mağlup olsalar ne olursa olsun basıyorlar dün city maçını izledim skor 0-5 wba zaman yıyor 5-0 önde olan takım son dakikada kalecisine baskı yaptı ağır oynadı dire prese giti şimdi diyeceksniz skor zaten 5-0 maçımı çevırecek hayır elbette çevıremez ama bu işin onuru var mağlup isen hızlı oynayacaksın bu prensip meselesidir futbol bitirmişler pandemi oldu kulüpler batıyoruz ağlıyordular şimdi yeni sezonda hiç bir kulüp ağlamıyor ne oldu işler nasıl düzeldi yıne pandemi ağlamıyorsunuz bılıyoruz nelerın döndüğünü
Abi şu gelse hiç değilse zarar çıkar zulte maçında da son dakikada attılar ibneler zulte 2.5 üste kaldı kupon bitek diğerine sadece az 2.5 üstGenke kalmış seriden gelse de az ye odaklansak gerçi sen araya yine 383838 kupon bırakırsın
15 dk açtım inancın allahtan olsun 30 dk kadar sürekli geride bi siyahi oyuncusu var sürekli bi sola bi sağa oynadı 15 dk boyuncaAynen sahada çok kahpe bir oyun tarzı var ilk 25 dakika az bir tane bile atak yapmadı son 15 dakika oynadılar biraz
Korjik macı net üst maç az de öyle 2 si de İy 0.0 bitmiş ilginçAbi şu gelse hiç değilse zarar çıkar zulte maçında da son dakikada attılar ibneler zulte 2.5 üste kaldı kupon bitek diğerine sadece az 2.5 üst
Koltrijk değil abi genke oynadım 1 0 odaKorjik macı net üst maç az de öyle 2 si de İy 0.0 bitmiş ilginç
Biliyorum la o 2 maç üst macı dedim günün en gözüme çarpan macları ayrıca gent değil genke oynadın ?Koltrijk değil abi gente oynadım
Bende o ikisini hep karisitiroyrum yıllardan beri ahahaBiliyorum la o 2 maç üst macı dedim günün en gözüme çarpan macları ayrıca gent değil genke oynadın ?
Hele bı dur adam düzenleyecek mesajı hemen vurma yüzüne ???Biliyorum la o 2 maç üst macı dedim günün en gözüme çarpan macları ayrıca gent değil genke oynadın ?
Elinde ki sabunu bırak da sinerji verHele bı dur adam düzenleyecek mesajı hemen vurma yüzüne ???
Elimde başka birşey var şuanElinde ki sabunu bırak da sinerji ver