- 27 Kas 2018
- 1,003
- 1,230
Bu tarz kuponlar yerine tek maç ayni oranı yakalayabilirsin. Sadece heerenveen macina 2,5 üst oynamak riski düşürüp orani arttırmaya yeter aslinda. 3 maç yerine tek maçta işi bitirebilirsin. Bu tarz oyun, en favorilere basayım da az ama öz kazanayım mantığını çağrıştırıyor. Ama favoriler yatmazsa kim kazanabilir ki? Illaki birinden biri yatar her zaman favorilerin.
Toplam gol bahsi oynamış zaten dostum kupon alındıktan sonra böyle tavsiyeler sadece sinirlendirir başka bişey yapmaz herkesin kendi oynama alışkanlığı zevki vardır bu da benden sana bi tavsiyeBu tarz kuponlar yerine tek maç ayni oranı yakalayabilirsin. Sadece heerenveen macina 2,5 üst oynamak riski düşürüp orani arttırmaya yeter aslinda. 3 maç yerine tek maçta işi bitirebilirsin. Bu tarz oyun, en favorilere basayım da az ama öz kazanayım mantığını çağrıştırıyor. Ama favoriler yatmazsa kim kazanabilir ki? Illaki birinden biri yatar her zaman favorilerin.
2*0 1*1 1_0 da bitebilir karşılaşmalar hepsi kendi icinde belirli bi risk barındırıyor ,heerenven 2.5 ust oynadigimda kime gore hangi orana gore risk azaliyor onemli olan o bu tarz kuponları pazartesi cuma gunleri yaparim genelde ne olacagi belli olmayan bircok sonuca açık bol maç bulunur orta seviye takimlar arasinda+ benim icin yazitura olan eurolig kazandırmaz bunlar regular 10/8 tahminler giremessin ya sürpriz denenir yada onun yerine bu tarza yonelip asıl iyi olduğum NBA ve lig maçlarını bekleyip minimum kayipla bu gunleri atlamak amacımBu tarz kuponlar yerine tek maç ayni oranı yakalayabilirsin. Sadece heerenveen macina 2,5 üst oynamak riski düşürüp orani arttırmaya yeter aslinda. 3 maç yerine tek maçta işi bitirebilirsin. Bu tarz oyun, en favorilere basayım da az ama öz kazanayım mantığını çağrıştırıyor. Ama favoriler yatmazsa kim kazanabilir ki? Illaki birinden biri yatar her zaman favorilerin.
Stil ve zevke birşey diyemem. Ama kazanmasi icin kendi fikirlerimi muhakkak bir kere soylerim.ben tersini bile oynamış olsam, veya oyle düşünsem "bol şans" diler, kendi isime bakarim.Toplam gol bahsi oynamış zaten dostum kupon alındıktan sonra böyle tavsiyeler sadece sinirlendirir başka bişey yapmaz herkesin kendi oynama alışkanlığı zevki vardır bu da benden sana bi tavsiye
Deniz için söylemedim dostum başka birisine yaparsın karşılığında kötü yanıt alırsın bu yüzden söyledim senin içinStil ve zevke birşey diyemem. Ama kazanmasi icin kendi fikirlerimi muhakkak bir kere soylerim.ben tersini bile oynamış olsam, veya oyle düşünsem "bol şans" diler, kendi isime bakarim.
Burda kaybeden, kaybederken yaptigi hatayi farkeden her kişi forumda olan arkadaslarini yaptigi hatayi soylemekle yükümlü bence. Ben de o yükümlülüğü yerine getirdim. Birbirimize kızmaca darilmaca olmaz kanisindayim. Nitekim fikrini ve sebebini arkadaş kendisi söylemiş. Seninle ilgili birşey soylersem sen o zaman konuş lütfen. Baskalarinin duygu ve fikirlerini kendine göre yorumlayip yazma bir daha.
Belki o senin gibi "sinirlenmiyor" , belki faydali oluyor soylediklerim. Belki de cok kizacak, ama kendisi söylesin olur mu @barish arkadaşım.
Bu yazdiklarima da kizma ve kişisel algilama lütfen
Saygilar.
Kotu yanit verenin kötülüğü olir o. Bana birşey olmaz. Iyi olduğunu düşündüğüm şeyler yapmaya devam ederim. Ben iyi biriyim, iyilikten vazgeçmem. Sen de düşünceli birisin, vazgeçemezsin :jadu:Deniz için söylemedim dostum başka birisine yaparsın karşılığında kötü yanıt alırsın bu yüzden söyledim senin için