evet @madmen @kayataş @lutonbaskanı özelden jeton nosunu atın adam başı 20 tl göndereceğim @umut98 kardeşim jest yaptı bana bekletmeyelim sizi 50 tl si ondan 10 tl si benden ok destek için sağolun
Yok abi estağfurullah, Cebinde kalsın paran, Lazım olur@metin devam ediyoruz kardeşim gelirse kuponlar sanada güzellik yaparız
Yeni çay demledim, Balkonda içiyorum :) sessizlik hakm bügün@metin devam ediyoruz kardeşim gelirse kuponlar sanada güzellik yaparız
Paparayı geçtik desene :) forum olarak :)@xmen7772 abi sana özel mesaj atamıyorum mesaj kotanı doldurmuşsun bu yazıyor :)
Normalde yapmıyor bende ama son zamanda bir değişiklik yaptılarsa bilmiyorum abibu jeton kesintimi yapıyor 19.2 kaldı 20 20 gönderdim
Teşekürlerarkadaşlar a boyle bır ıylıgım dokundugu iiçin ilk önce @xmen7772 ye tesekkur edıyorum 20 tl bazen ınsana cok lazım olabılıyor hatta ben bu paraya dun @mosquitos42 nın 20 free spın ı ıle geldım ona da ayrıca tesekkur ederım anlatmak ıstedıgım su kı az da olsa çok da olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bana umarım bol kazançlar elde edersınız :)
ben tesekkur ederım ıyıkı bu forum var benim sızın gıbı ınsanlar olmasa bu guzellık surmezdı belkıdeTeşekürler
arkayı 4 leyelım artık :)herkes aldımı ödemesini :) o zaman şu 4 .cü golü attıralım ok
Ödeme geldi ikinizin kesesine bereketherkes aldımı ödemesini :) o zaman şu 4 .cü golü attıralım ok
tekrardan kolayt gelsinherkes aldımı ödemesini :) o zaman şu 4 .cü golü attıralım ok