Filipinlilere bayılırsın abi :)nipnelik olsun diye basket kuponu yaptım :)
Filipinlilere bayılırsın abi :)nipnelik olsun diye basket kuponu yaptım :)
seni ne alakadar ediyor bu ? ben bak bi abi dedim sen niye atlıyorsun zorla al mı dedik hayırdır
beyler sıkıntı yok maçı bulana kadar maç bitmiş zaten kalp kırmaya gerek yokişine bak
ya adamların mazareti var kupon gelmese bile çekik gözlülülerya potayı görememiştir deriz en azından :)Filipinlilere bayılırsın abi :)
beyler sıkıntı yok maçı bulana kadar maç bitmiş zaten kalp kırmaya gerek yok
hahahaahahahahahahahhahahaya adamların mazareti var kupon gelmese bile çekik gözlülülerya potayı görememiştir deriz en azından :)
İlk yarı sağlam artarlarsa olmama şansı yok abiya adamların mazareti var kupon gelmese bile çekik gözlülülerya potayı görememiştir deriz en azından :)
Bokunu çıkardı papara bu aralarpapara %3.4 kesinti alıyor 1000 tlde 34 tl eder 34tlyi burda bi arkadaşa veririm daha iyi ne verecem paparaya böyle iş olur mu
atmye çektim onlarla mı uğraşacağım en azından bi arkadaşa hayrımız dokunur 34tl 34tldir. 2.86TL ye 3000 tl para çektim şans bu havaya gideceğine.Bokunu çıkardı papara bu aralar
bende jeton yok ki@FastGhost hacım ben kullanmıyorum papara sadece jeton var
Abi baskete kitlendi duymuyo bizi :)@xmen7772 abi jeton kaldımı sende
Dede de herkes btc ye donecek dedi btc hesabı kurdum para attım tam 100 tl siteye gecene kadar 62 tl oldu amk arabesk filminde İstanbula diye cıkan mujde ara dondu para:)Ben geleceği gördüm ve kapattım paparayı. Bir gün herkez jetona geçecek şu şöyle şurada dursun 9 temmuz saat 11:23
ayarla bi şekilde sana da atayım şans parası@xmen7772 abi jeton kaldımı sende