:)arkadaşlar 40 tl aldım olmazsa yarın devam ederiz adam gibi maç yok gelirse 214 .80 kasamız 140
6 orandan parmayi buluyorum 85 te tiriviri maç var ilk yarı 1-0 bitmiş 1.5 üst olur buda essek degil ya diyorum. Sonrası malum kicimiza baka baka kendi kendimize bulmuşsun 6 oranı falan.... Üstüne üstlük aynı hataya defalarca dusuyoruzKesinlikle haklısın kardeşim,, insanın canını en çok güvendiği maçtan yatması sıkıyor maalesef,,
Kesinlikle çok iyi anlıyorum, düşüyoruz aynı hataya , tekrar tekrar,,6 orandan parmayi buluyorum 85 te tiriviri maç var ilk yarı 1-0 bitmiş 1.5 üst olur buda essek degil ya diyorum. Sonrası malum kicimiza baka baka kendi kendimize bulmuşsun 6 oranı falan.... Üstüne üstlük aynı hataya defalarca dusuyoruz
murat şu maç bitsin yarın devam edelim okDallas maçına üst alabilirsin abi
:)murat şu maç bitsin yarın devam edelim ok
:) Hiç yakışıyor mu basket sanakaçta başlıyor bu maç ya :)
başlamadı sanırımkaçta başlıyor bu maç ya :)
Baslamis:) Hiç yakışıyor mu basket sana
Ok abi benlik sıkıntı yok sordun bekleyelim Dallas’ın son periyoduna oynarız demiştim ondan yazdım barem 199 du şimdi 207 olmuş :(murat şu maç bitsin yarın devam edelim ok
foruma fazla gıremıyorum abı bugun bı sorun mu var okuyamadım mesajları@umut98 nerdesin
Basket alalım dedik ondan yazdımforuma fazla gıremıyorum abı bugun bı sorun mu var okuyamadım mesajları
Yattı 3 luklerin havada uçması lazım gelmesi için :(4 buck dakka var
16 sayı var yattı sayılır :(
valla reis 43 sayı yapmıs serkan abi galibaYattı 3 luklerin havada uçması lazım gelmesi için :(
ben sacremonta kazanır almıstım kusura bakmayın beyler ya yıne var ama nba yaz lıgıBasket alalım dedik ondan yazdım