Dl 28 de gol oldu sırada dk 35 var buda gelirse hayra alamet değil :)
Bu dakikada, tutarsa Bende birşey demıyecegım artık hahaha:dDl 28 de gol oldu sırada dk 35 var buda gelirse hayra alamet değil :)
aynı maça almışız abiii devammm güzelllbenden 7 yaş küçük hahah :)
bi varsin, bi yoksun gelde buraya :Paynı maça almışız abiii devammm güzelll
Askerde biz nobetteyken telsizlerden anons yaparlardı. Gereksiz yere muhabere yapma kendini ikaz ettirme diye 22 yıl oldu hiç unutmam o sozuBirşey sorucam, Yaş kaçdi senin :)
2 dk sonra yerden yükselirsem anlarsın zaten@lutonbaskanı 35 yazmışsın görmemişim :)
metin başarılı olmak istiyoruz ama olmama ihtimalide var abicim onun için üstüne alınma oldumu gelirse gelir gelmezse gelmezHe öylemi, Abisi felan dedıde, Şaşirdim pardon ozaman :)
hamilton 1.5 üst almıştım bende haiti maçına kaldıbi varsin, bi yoksun gelde buraya :p
ne lazım ne oldu :)@umut98 nerdesin yetiş sen hepimizden gençsin bir oyuna hallet şu işi
Topluca yanına geliriz bı uflersin bizi forum olarakDl 28 de gol oldu sırada dk 35 var buda gelirse hayra alamet değil :)
Yok, abi problem yok. Sorayım dedım sadecemetin başarılı olmak istiyoruz ama olmama ihtimalide var abicim onun için üstüne alınma oldumu gelirse gelir gelmezse gelmez
Hayirlisi başkanhamilton 1.5 üst almıştım bende haiti maçına kaldı
Neyse.Askerde biz nobetteyken telsizlerden anons yaparlardı. Gereksiz yere muhabere yapma kendini ikaz ettirme diye 22 yıl oldu hiç unutmam o sozu