Iste bende bundan bahsediyorum abi bu kararlari kimse elestirme hakki yok ne verdiyse saygi duyup devam edeceksinSizde bize korner olmayan pozisyondan atmıstıbız futbol bu olacak boyle hatalar sanki hatalı penaltı mı verdi hakem
Iste bende bundan bahsediyorum abi bu kararlari kimse elestirme hakki yok ne verdiyse saygi duyup devam edeceksinSizde bize korner olmayan pozisyondan atmıstıbız futbol bu olacak boyle hatalar sanki hatalı penaltı mı verdi hakem
Yok adam zaten gsli :) ama sansızlık iste yapacak bisi yok. Ben bjk alsın isyiuprım ama Macı izlerken ins gs atar dedim cunku boyle kadro ile cıkıyor san yenil ya tozu dumana katmıssın niye bozuyorsun kadroyu ayıp ya necip kim amk dugunum de oynatmamIste bende bundan bahsediyorum abi bu kararlari kimse elestirme hakki yok ne verdiyse saygi duyup devam edeceksin
Bende gsliyim ama diğer bi açıdan çarpmış gibi görünüyor bi açıdan carpmadigi belli oluyor tarafsız olarak bakmak lazım bugün onlara yarın bize.Pozisyon tekrarinda carpmis gibi duruyor.
Ayni sekil fener de boyle bir tac atisindan bize gol atmisti valbuenadan cikmisti
demistimde zatenkadroları gormeden basmamalıydın 1/1 olur bu mac en kötü 0/1 Galatasaray tam kadro :) Burada yorumum kalsın bol şans