- 9 Eki 2018
- 8,102
- 4,799
Hala geçmedi destek normalde max 1 saat deniliyordu yardımcı olabilir misiniz? @LuckybetTalep verildi
Hala geçmedi destek normalde max 1 saat deniliyordu yardımcı olabilir misiniz? @LuckybetTalep verildi
Hala geçmedi destek normalde max 1 saat deniliyordu yardımcı olabilir misiniz? @Luckybet
Dün de haftasonu denilmişti bugünde haftanın ilk günü anlamıyorum ki saat 21 oldu zaten 22 de finans birimi bitiyormuş umarım yarına sarkıtmak düşünülmüyordurAra ara gecikmeler olabilmektedir. Malum haftanın ilk günü yinede talebinizi ileteceğim.
Salı sallanır olmasınDün de haftasonu denilmişti bugünde haftanın ilk günü anlamıyorum ki saat 21 oldu zaten 22 de finans birimi bitiyormuş umarım yarına sarkıtmak düşünülmüyordur
2.5Çok bakiye mi
Normalmis nasıl gönderilmiyor nerdeyse 24 saat olucak.. zevk birakmiyorlar
Siteden soğutuyorlar işte birde max 1 saat deniliyorduNormalmis nasıl gönderilmiyor nerdeyse 24 saat olucak.. zevk birakmiyorlar
Ya birde %3.4 kesiyor diyorum paparada güncelleme sıkıntsıı varsa atm gönderin yok nereyle yatırırsan oraylaymış saçmalığa bak ya böyle bi durumda insiyatif sağlanmayacakta ne zaman sağlanacakBu son gunlerde paparada cok sıkıntı cikmaya basladi . Güncellemeler olsun limitlemeler olsun. Insallah sonunda pis birsey cikmaz
@Luckybet site iyi hos da bu kuraliniz asiri saçma. Neden baska yerden cekme sansi tanimiyorsnuz ki ?Ya birde %3.4 kesiyor diyorum paparada güncelleme sıkıntsıı varsa atm gönderin yok nereyle yatırırsan oraylaymış saçmalığa bak ya böyle bi durumda insiyatif sağlanmayacakta ne zaman sağlanacak
5 dakika önce geçti hesaba destek başlığında yazdığım gibi hesabımı kapatmanızı rica ediyorum@barish lütfen papara hesabınızı kontrol ediniz.
Sonunda ucretini aldim tebrik ederim . @Luckybet sizinde yaptiginiz is degil yani belirtmek isterim.5 dakika önce geçti hesaba destek başlığında yazdığım gibi hesabımı kapatmanızı rica ediyorum
Teşekkür ederimSonunda ucretini aldim tebrik ederim . @Luckybet sizinde yaptiginiz is degil yani belirtmek isterim.