- 27 Mar 2020
- 239
- 713
@mosquitos42 sana zahmet attıgım kısılerı cekılısle 2 kısı olarak cekermisın
Yanlış anlaşılacak durum yok sen yap çekilişi dostumyanlış anlamayın beyler ben ılk defa bı konu acıp cekılıs yapıyorum oncedeb hep chatten yapıyodum kımse yanlıs anlamasın
Moda cekilis yaptiriosun saibe var cekilisteyanlış anlamayın beyler ben ılk defa bı konu acıp cekılıs yapıyorum oncedeb hep chatten yapıyodum kımse yanlıs anlamasın
Sigarasız kanka belki bize çıkar :))50 tl yi gnderin bana hepiniz salatalık yiyin banane ya gönder cabuk
beni en iyi sen bıldıgın ıcın yerın ayrı zaten ama modu etkıletledım ceksın kıme cıkarsaModa cekilis yaptiriosun saibe var cekiliste
Haha geldi dagilin para mara yok :)50 tl yi gnderin bana hepiniz salatalık yiyin banane ya gönder cabuk
50 tl yi gnderin bana hepiniz salatalık yiyin banane ya gönder cabuk
[/QUOTaaa fast abim gelmiş cekılıs yapsana sana zahmet
Bira parası falan dediniz hemen geldi adam50 tl yi gnderin bana hepiniz salatalık yiyin banane ya gönder cabuk
@FastGhost cok pis ceker bi cekilise 2 bira ister ama iyiki mosquita soyledinbeni en iyi sen bıldıgın ıcın yerın ayrı zaten ama modu etkıletledım ceksın kıme cıkarsa
abi senın kı ayrı bı dur yaw attıgım kısılerı bı cekılıs yap cek onbların kını yollayım sanada yollayımne çekilişi direk bana gönderiyorsun
Genclerin malligi mac basi o kadar net pozisyonlari harcadi5-1 bitecek mac 1-1 bitti fener çok sansliydi
İşte böyle basladı diye not alim bu yorumuabi senın kı ayrı bı dur yaw attıgım kısılerı bı cekılıs yap cek onbların kını yollayım sanada yollayım