Basaksehirin ben neler kacirdi ya +7 verdim kasa patlattilar
hocam kayıtlı kuponmu yoksa gerçekten oynadınızmı 8000 tl ?Ulan Başak su oyunu gecen hafta oynasan ne vardi :(
Ekli dosyayı görüntüle 41030
Kanka kayıtlı kupon olsa niye üzülsün adamhocam kayıtlı kuponmu yoksa gerçekten oynadınızmı 8000 tl ?
valla helal olsun kolay kolay kimse basamıyor o miktarları o yüzden sordumKanka kayıtlı kupon olsa niye üzülsün adam
hocam kayıtlı kuponmu yoksa gerçekten oynadınızmı 8000 tl ?
Asıl o miktarlar daha rahat basılıyorvalla helal olsun kolay kolay kimse basamıyor o miktarları o yüzden sordum
reis ben bu forumun başını razor ve barish çekiyor diyordum da sen onlardan da betermissin hahahAsıl o miktarlar daha rahat basılıyor
Çekmeye çalıştık kendi bizi çekti :)reis ben bu forumun başını razor ve barish çekiyor diyordum da sen onlardan da betermissin hahah
kardo kumar aslında sadece zevk için oynanması gerek ama bizler hepimiz bi kazanç yolu olarak görüyoruz bu yüzden hep eksideyiz umarım o bastığın miktarları çekersin o bürodan..Çekmeye çalıştık kendi bizi çekti :)
İnan ekside iyim artıdamuyım kimse bilmez :) kimse onun hesabımıda yapmaz belki cok miktarlar sıra sıra elimizden cıktı yada girdikardo kumar aslında sadece zevk için oynanması gerek ama bizler hepimiz bi kazanç yolu olarak görüyoruz bu yüzden hep eksideyiz umarım o bastığın miktarları çekersin o bürodan..
Falcao o zamanSuuuuu 11111111111