O konu bendede oldu, paylaşınca 2-3 kere son 90.dakıkada tutturduk oda dagıttım, dagıtınca kazanıyorum bereketli oluyorNazar değiyor diye normalde paylaşmıyorum bu gece paylaşacağım tuttu :)
Yaslıların degerini bilmek lazım Rize guzel yerdir tadını cıkar ist de Bi cacık yok zaten havasını ***** tıkandık kaldık burda6 torunu var 3 bizim aileden zaten diğerlerinin para istemekten başka bir faydası olmadıgı için her sene yanındayım, yoksa aklı bir gidip geliyor, yanında biri olmayınca. Hayatımdaki en degerli kişidir kendısı
Yaslıların degerini bilmek lazım Rize guzel yerdir tadını cıkar ist de Bi cacık yok zaten havasını ***** tıkandık kaldık burda
Reis, dereye iniyorum cocuklarla arada takılıyoruz en baba dere sonrası yemek felan bunlar saracak şeyler ,Yaslıların degerini bilmek lazım Rize guzel yerdir tadını cıkar ist de Bi cacık yok zaten havasını ***** tıkandık kaldık burda
Adam haklı, konuyla alakası yok belki ama, ateş pahası ıstanbul, En azından rızeye gıtsen o yeşillik bedava o havayı çeksen bedava, istanbulda havayı ıcıne çek para gibi birşey oluyorTövbe de çarpılacan :)
Annemden önce anneanem gelir, benım ıcın her zaman uzerımızdekı emegi, bana verdigi değer, ve benım ona verdigim değerler felan filan cok Uzun hıkaye reis. Dedem öldügünde, kıymetini bilemedımk anneanneme hasreti başladı. Allah olanlara uzun ömür versinYaslıların degerini bilmek lazım Rize guzel yerdir tadını cıkar ist de Bi cacık yok zaten havasını ***** tıkandık kaldık burda
Mesela sabahları erken kalkıyorm, yemegı zhazırlıyorum ılaclarını verıyorum uyuyor azcık, bende dereye iniyorum ısım bıtıyor ,zaten arayıp haber veriyorum. Sadece onun yaptıgı şey yatmak , ki hak edıyor sagolsunYaslıların degerini bilmek lazım Rize guzel yerdir tadını cıkar ist de Bi cacık yok zaten havasını ***** tıkandık kaldık burda
eyvallah kral sanada banada olmasınkoyam gole sana bişey olmasın. Yattı zaten bu saatten sonra bi bok olmaz