dostuım ıyıkı konu açtin, sorucam sorucam boş bir an beklıyordum.
dostuım ıyıkı konu açtin, sorucam sorucam boş bir an beklıyordum.
Noldu senın iş inşallah kovulmamıssındır
Oh, çok sevindim vallahi. Aman birdaha dikkat et diyecegimde, sanssızlıgınıza olmuş, tek sen deıgl galiba cogu kısı tıklamış bende dahil. ve yanımda anneannem vardı allahtan iza ettimde anca anladılarYok sağol geçiştirdik çok şükür.
Bu saatten sonra dikkat cekici hareketlerden kacın mimlendiyse mudur Bi sure slow takılYok sağol geçiştirdik çok şükür.
la bro 3.5 üst almışssın haha 2.5 üst blıyordum iy 2 gol gelse bari
Nasıl izah ettin? :)Oh, çok sevindim vallahi. Aman birdaha dikkat et diyecegimde, sanssızlıgınıza olmuş, tek sen deıgl galiba cogu kısı tıklamış bende dahil. ve yanımda anneannem vardı allahtan iza ettimde anca anladılar
Sanıurım sende yaşadin baskan bu durumu, linke tıkladınBu saatten sonra dikkat cekici hareketlerden kacın mimlendiyse mudur Bi sure slow takıl
Bu saatten sonra dikkat cekici hareketlerden kacın mimlendiyse mudur Bi sure slow takıl
Ya zaten 75 yasında, Aynı evde 2 kişiyiz, başka kımsem yok :)Nasıl izah ettin? :)
Babaanne ben sapik degilim kumarbazim :)))Nasıl izah ettin? :)
Linke tıkladım tabi ki de yakalanma biri görme gibi Bi durum olmadıSanıurım sende yaşadin baskan bu durumu, linke tıkladın
Hahah iyimis. Annen baban?Ya zaten 75 yasında, Aynı evde 2 kişiyiz, başka kımsem yok :)
oyle dolasırken karşıma cıktı, benle bi alakası yok dedim bi tereddüt etti. İlaclarını içtinmi felan derken öyle unuttturdm bıraz cakallık gerekıyor reis
Aman allahtan başka biri yoktu mesela misafir gibi, cocukları vs, görse neler der annelerine felan nelerNasıl izah ettin? :)
Babaanne ben sapik degilim kumarbazim :)))
Aman aman dikkat edelim bence, adam işinden oluyordu başkası neyınden olmaz reis bilemıyorum vallaLinke tıkladım tabi ki de yakalanma biri görme gibi Bi durum olmadı
Ben köydeyim, Rizedeyim onla birlikteyim. :) 3 -4 hafta oldu. Üniversite zamanına kdar buradayım yanı okul başlayana kadar diyelim, dere felan var en azından muhabbet edecek insan varHahah iyimis. Annen baban?
Yorum yapmıyım, ben gol gelirse diyim reisla maçta gol olmuyor 3.5 üst oynadık bide :)
6 torunu var 3 bizim aileden zaten diğerlerinin para istemekten başka bir faydası olmadıgı için her sene yanındayım, yoksa aklı bir gidip geliyor, yanında biri olmayınca. Hayatımdaki en degerli kişidir kendısıHahah iyimis. Annen baban?