lazlık falan varsa olur :)Ekli dosyayı görüntüle 20726
Sabah Sabah şansım yanımdayken böyle bişey deneyim dedim :) öğleden sonra akşamları falan bişeyler oluyor bana :)
lazlık falan varsa olur :)
6 sene bende kaldım kdz ereğlisinde bana bulaştı mesela :)Batısın da kalıyorum ama bulaşırmı dersin :)
6 sene bende kaldım kdz ereğlisinde bana bulaştı mesela :)
babam memurdu tayini çıktı 6 sene kaldık sonra hopp istanbula bir tayin hopp yalovada emeklilik hala burdayım demir attim burayaNe yaptın orda otelde 1 yıl falan çalıştım ben.
ereğlide otel varmı hahaha kesin benden sonra yapmışlardır bi tane tepede hatırlıyorum merkezdeNe yaptın orda otelde 1 yıl falan çalıştım ben.
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 20726
Sabah Sabah şansım yanımdayken böyle bişey deneyim dedim :) öğleden sonra akşamları falan bişeyler oluyor bana :)
Elif otel var var sahilde 2002 de çalıştımereğlide otel varmı hahaha kesin benden sonra yapmışlardır bi tane tepede hatırlıyorum merkezde
valla o demirbaş oteli unuttum bak sahilde garajın arka tarafında kalan tamam güzel oteldi oda denize sıfır sonerElif otel var var sahilde 2002 de çalıştım
valla o demirbaş oteli unuttum bak sahilde garajın arka tarafında kalan tamam güzel oteldi oda denize sıfır soner
kaleciydim erdemirereğli sporda :) sonra baktım nankör meslek geçtim forvete kraliçeydim kral oldumAynen Erdemirin girişine yakın güzel yerdi
gelir o maç
ya illaki 1 maçda ibnelik oluyor yatırıyor ne kadar çok maç o kadar yatma riski