- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
rolling yap hemen o zaman ne duruyorsunBugun ne alsam geliyo şaka gibi
rolling yap hemen o zaman ne duruyorsunBugun ne alsam geliyo şaka gibi
Son saniye goluyle çok yıkıldım ondan deidnMaçı izliyorum neresi erken bitti maç ;)
90+9 da gol yiyip kaybeden adamımSon saniye goluyle çok yıkıldım ondan deidn
Sarılcaktık en sonhiç unutamıyorum 2.5 alt almışım. dakika 90+3 1-0 neyse seviniyorum 90+4'te gol oldu tamam dedim biter şimdi maç 90+9 da yine gol oldu
Bende genelde gusül siz Ken şan oluyo bilemiyorum neden ** öyle cehhenemi boylicazAbdestli biri okusun üflesin bana gol lazım
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Bende genelde gusül siz Ken şan oluyo bilemiyorum neden ** öyle cehhenemi boylicaz
Kupon sonuclanmadı daha yapıcam abi zaten daha erken bile yapabilirim önemli olan maç olmasıGeceye nba de rolling yap bekletme umut :)
Yapistir bi nba cek fişi :)Bende genelde gusül siz Ken şan oluyo bilemiyorum neden ** öyle cehhenemi boylicaz
hayır dans edecektikSarılcaktık en son
Abi deme Allah için ayni yastayiz :)Kupon sonuclanmadı daha yapıcam abi zaten daha erken bile yapabilirim önemli olan maç olması
3 günde 200 kaybettik 1 günde 20 TL ile 290 yaptık sonra 42 yi 110 yaptık bakalım hayırlısı akıtalım gelsinYapistir bi nba cek fişi :)
Ağız alışkanlığı cevredeki herkes benden buyuk burdamı herkese abi yazıyorum o yuzden istemsiz oluyo yazarken söylüyorum bide saçma Bi takıntı skd:ROFLMAO:Abi deme Allah için ayni yastayiz :)
benden imkansızı istemeWatford maçına gol lazım ya
atttırr suna hadibenden imkansızı isteme
:) :)Ağız alışkanlığı cevredeki herkes benden buyuk burdamı herkese abi yazıyorum o yuzden istemsiz oluyo yazarken söylüyorum bide saçma Bi takıntı skd:ROFLMAO: