bende 22 şut 103 tehlikeli atak gösteriyor sadece deplasmanınaynen kanka vallahi böyle birşey yok ya.
bende 22 şut 103 tehlikeli atak gösteriyor sadece deplasmanınaynen kanka vallahi böyle birşey yok ya.
işte kanka tam bir beyin özürlüsü anca hamallıga yararlar futbolda gram bılgılerı yok resmenbende 22 şut 103 tehlikeli atak gösteriyor sadece deplasmanın
0 demiştim letabet 100tl ödülde bakalım hangısı olacakkamerun ve copenhang atsa bari kupon parası cıksın
bende 2 demişim0 demiştim letabet 100tl ödülde bakalım hangısı olacak
145 tl geliyor kamerun atarsa allahin belalari bari atsalar da tutsabende 2 demişim
40 tl papara yatırım sıtesı soylermısın %30 %25 çevrimsiz verenbende 2 demişim
kanka %45 veriyor betritz ama en az toplam oran 4,5 olcak40 tl papara yatırım sıtesı soylermısın %30 %25 çevrimsiz veren
neyse wipbet'e attım.kanka %45 veriyor betritz ama en az toplam oran 4,5 olcak
kamerundan'da yattı allah belaniziversin inşallahSadece her takım 1 er gole kaldı gelirse 3 kişiye halledecegiz :)
Ekli dosyayı görüntüle 19710
tşklergeçmiş olsun kanka
yemin ederim abi okadar atık yapılıyor 1 gol ya allahın belası 1 golu nasıl cıkaramıyor bu şerefsiz evlatlari merak edıyorum@metin at gibi sadece koşuyorlar yıl olmuş 2019 sadece kosuyorlar at gibi başka birşey yok
Buna benzer bi maç oynamıştım gine afrika mı öyle birşey . Simulasyonda neler oluyor bir görsen direkler 20 şut kornerler vs açtım maçı bak inan bana horoz dövüşü o şut dedikleri varya pas bildiğin Sürekli top havada hava mucadalesi 2 kamyon küfür etmiştim aynı skor 0-0yemin ederim abi okadar atık yapılıyor 1 gol ya allahın belası 1 golu nasıl cıkaramıyor bu şerefsiz evlatlari merak edıyorum
Kafayı yıyecegım dun alıp bugun verdım allah belasını versın böyle işin abi yeminle bıktımBuna benzer bi maç oynamıştım gine afrika mı öyle birşey . Simulasyonda neler oluyor bir görsen direkler 20 şut kornerler vs açtım maçı bak inan bana horoz dövüşü o şut dedikleri varya pas bildiğin Sürekli top havada hava mucadalesi 2 kamyon küfür etmiştim aynı skor 0-0
En çok kazanan benim bugun hiç oynamadım çünkü :)Kafayı yıyecegım dun alıp bugun verdım allah belasını versın böyle işin abi yeminle bıktım
O yuzden tebrık ederım seni daynamayıpo oynadık allahın belası afrikalılar geberirsiniz inşallahEn çok kazanan benim bugun hiç oynamadım çünkü :)