Kanka 500 olsa yine iyi 1 k kayıp var en azInanir misin dunden beri 500 kayip var nba kuponu da gelmezse bende bi 10 gun yokum
Kanka 500 olsa yine iyi 1 k kayıp var en azInanir misin dunden beri 500 kayip var nba kuponu da gelmezse bende bi 10 gun yokum
Herkes butcesine gore ;)Kanka 500 olsa yine iyi 1 k kayıp var en az
Benimde normalde yoktu o 2 k geldi ugursuzluk geldi sonra ne alsam yattıHerkes butcesine gore ;)
O geceki gibi bi seri bekliyorum senden kasam olursa bende katilicam . O gun ne desen geldi sonucu biliyomuş gibi ;)Benimde normalde yoktu o 2 k geldi ugursuzluk geldi sonra ne alsam yattı
Tamamen şans işte o gün düşündüğüm gibi oldu şimdi ne alsak kolsuz oluyorlar futbola geçiş yapıcam açılıncaO geceki gibi bi seri bekliyorum senden kasam olursa bende katilicam . O gun ne desen geldi sonucu biliyomuş gibi ;)
Bende brooklyn bekliyom ;) iy kotuydu duzeltti birazTamamen şans işte o gün düşündüğüm gibi oldu şimdi ne alsak kolsuz oluyorlar futbola geçiş yapıcam açılınca
Bende ona denemelik atsam mi diye dusjndum . Ama almasi zor bencegeçmiş olsun beyler. yarın Mansurdan vurucaz parayı rahat olun
çapraz yapsaydın başka siteden ;)Bende ona denemelik atsam mi diye dusjndum . Ama almasi zor bence
Ben alamadım Mansur u kapanmış ya yoksa atacaktımBende ona denemelik atsam mi diye dusjndum . Ama almasi zor bence
Matbetteki kapanmis miBen alamadım Mansur u kapanmış ya yoksa atacaktım
Ah o kadar kasa olsa ;) 3 buyuk sehir degilde digerlerini bilmek daha kolay onlara açan var miçapraz yapsaydın başka siteden ;)
erken kapattılar + bütün tweet leri sildiler. tutarsa nasıl ödüyecekler bakalımMatbetteki kapanmis mi
Ah ulan be demekki yuklenme oldu bi anda korktular ;)erken kapattılar + bütün tweet leri sildiler. tutarsa nasıl ödüyecekler bakalım
Evet mal gibi gitti50 tl boşaMatbetteki kapanmis mi
Ben de olsam korkarım abuk sabuk iş yapıyorlar para mı dayanır o etkinliğe :Ah ulan be demekki yuklenme oldu bi anda korktular ;)