yok hocam ayaktayız günün zararını sindirimedim dahaHerkes Sızmış :)
Bu hal nolcak tiyes ya ak desek pembe cıkıyor beyaz desek mor cıkıyoryok hocam ayaktayız günün zararını sindirimedim daha
valla hocam bugün livenin 1 golune 2200 para gitti 300tl ilk yarı 1 üst aldım penaltıyı kaçırdı dk 20 de iade bile alamadım bugün çok kötüydü benim için senin durumları bilmem :)Bu hal nolcak tiyes ya ak desek pembe cıkıyor beyaz desek mor cıkıyor
Ben gecen ay 28 k para yedim bana hiç dokunmavalla hocam bugün livenin 1 golune 2200 para gitti 300tl ilk yarı 1 üst aldım penaltıyı kaçırdı dk 20 de iade bile alamadım bugün çok kötüydü benim için senin durumları bilmem :)
3 maç kombine toplam oran 3.7 500tl yatırdım 100 bonusla 600 tl bastım en güvendiğim maç liverpooldu diğer maçlar gelince uyudum kafa rahat ya neyse kalktım hocam maçkoliğe girdim 2-2 yazıyor aha dedim tuttu nasıl seviniyorum ama sonra baktım uzatmada atmışlar mane ile salah atar diye düşünüyodum salah, salah salah oynamış öküzBok var sanki mk atın işte piknige mi cıktınız sahaya derler adama
kardan zarar yaptık dün +1500 dü 650 bugün verdik sağlık olsun 3 güne hafiften toparlanırCok kaptırmamak gerek kendini
Ya bırak alt oynasın ilk yarıdan 1.1 oluyor tamam 2. Yarı atmaxlar belki falan diyosun 75.dk hoop bildirimMLS bugün alt olmuş tam benim günümmüş
2 mls maçıdnan güzel ******** milleti hahaha 2side 1 0 bitti hahahahYa bırak alt oynasın ilk yarıdan 1.1 oluyor tamam 2. Yarı atmaxlar belki falan diyosun 75.dk hoop bildirim
bugün liverpoolda iyi ***** canım dünyayı ***** valla2 mls maçıdnan güzel ******** milleti hahaha 2side 1 0 bitti hahahah
Hayat sikilince güzelbugün liverpoolda iyi ***** canım dünyayı ***** valla
yok hocam ayaktayız günün zararını sindirimedim daha
Öyle değil hayat s....kince güzel :)Hayat sikilince güzel