M
maxaljin
Misafir
Merak edenler için totalde 700 TL bastım. Gelmez ise 1.5k kayıp ile günü kapatacağım. Gelir ise 6.4k gelecek ve günü 4.9k karda kapatacağım. Bol şanslar.
Eyvallah dostum sağolasın. Yine gecelere kaldık bakalım...@maxaljin gexe uzun sana da bol şans takipteyiz
Baktım mı maçlara tek tek yoksa bıkıp önüne geleni yazdın mıEyvallah dostum sağolasın. Yine gecelere kaldık bakalım...
Sürekli takipteyim, hazırda vardı kupon.Baktım mı maçlara tek tek yoksa bıkıp önüne geleni yazdın mı
Başkan ben bu futboldan hiç anlamıyorum ne versem tersi çıkıyorSürekli takipteyim, hazırda vardı kupon.
Aslında hepsi tek kupon gibi. 6 maç var sadece. Ya hepsi gelir ya hepsi yatar gibi.bol şans en az 3 ü gelse iyidir
İlk gol geldi Bolivya.
Royal gol ugurlu ayagimla geldim :)
Bende aabahliacagim burd atakilalim bakalim@maxaljin nasil sabahlicam diye dusunuyordum aq :) iyi oldu bu ilk 2 kombin bende digerlerine sahip cik
@maxaljin ben anliyamadim bi tercume etsene dun gece sende bu dilden konusuyordunBende aabahliacagim burd atakilalim bakalim
Ssss ses etme :) daha 2 gol lazimgol net el 5 dk baslamadi mac :) 4.hakem verdi golü :) this is bolivya :)
Bunun ki klavye hatası. :)@maxaljin ben anliyamadim bi tercume etsene dun gece sende bu dilden konusuyordun
Ahahahahha oldu o zaman :)Bunun ki klavye hatası. :)