UPPERCUT
Onaylı
- 2 Şub 2020
- 16,342
- 11,018
Çingene misin la sen:)dur sarsma .D
Çingene misin la sen:)dur sarsma .D
yok hç sevmem ama cingeneleri .dÇingene misin la sen:)
Sagol kardesim kazansin onemli degil beni bilion maksat zaman oldurmek ;)Dünden beri takip eden arkadaşlar var onalra ufaktan biseler yollarım kupon kazanırsa @UPPERCUT @metin @Brave Heart
Irkçı olduğun bu sozunle anlaşıldıyok hç sevmem ama cingeneleri .d
Sorma felaket irkçiyimIrkçı olduğun bu sozunle anlaşıldı
Muz gösteriyor musun sen de Eminönü ndeki saatcilereSorma felaket irkçiyim
Senin yerin ayrı ne zaman kupon paylassam para pul demeden sinerji veriyorsun zaten kralsın herkes herkesi az çok tanıyor zaten rahat olSagol kardesim kazansin onemli degil beni bilion maksat zaman oldurmek ;)
Şakasına dedık laf sokmaya calısmıyorsun dimi usta parasinda olsak gelıp burda muhabbet yapmayız yani yakıştıramadım bize dediysen eyvallah gerek yok kolay gele.Senin yerin ayrı ne zaman kupon paylassam para pul demeden sinerji veriyorsun zaten kralsın herkes herkesi az çok tanıyor zaten rahat ol
İnanın olayın sizinle hiç bir alakası yok içiniz rahat olabilir sizde dünden beri sinerji verdiniz brave her rollingimde var o yüzden öyle dedim yazdığım şeylerin sizinle hiç bir alakası yok emin olabilirsin ben paraya değer veren bir insan değil asla ve asla da kimseyi para ile aşağılamaya calismamŞakasına dedık laf sokmaya calısmıyorsun dimi usta parasinda olsak gelıp burda muhabbet yapmayız yani yakıştıramadım bize dediysen eyvallah gerek yok kolay gele.
metin ustune nie alinion sana dese sizi etiketlemez yanlis alarm kuponu takip et sen :)Şakasına dedık laf sokmaya calısmıyorsun dimi usta parasinda olsak gelıp burda muhabbet yapmayız yani yakıştıramadım bize dediysen eyvallah gerek yok kolay gele.
Cok sevindim duyduguma bendfe sızı sevdıgım için buralardayım kusura bakma tepkim için. bazilari öyle diyorda ayar oluyorumİnanın olayın sizinle hiç bir alakası yok içiniz rahat olabilir sizde dünden beri sinerji verdiniz brave her rollingimde var o yüzden öyle dedim yazdığım şeylerin sizinle hiç bir alakası yok emin olabilirsin ben paraya değer veren bir insan değil asla ve asla da kimseyi para ile aşağılamaya calismam
Heh bak bu cevap güzeldimetin ustune nie alinion sana dese sizi etiketlemez yanlis alarm kuponu takip et sen :)
Ne bileyim abi şu huyum bı bıtmedi, COgu kez bu durumdan kavgalı oldugum insanlar oluyor haliyle her konuda oldugumuz ıcın o yuzden ustume alındım kusrua bakmasın :(metin ustune nie alinion sana dese sizi etiketlemez yanlis alarm kuponu takip et sen :)
sende destekleme onu bee hahahaHeh bak bu cevap güzeldi
Silsem mi bı garip kaldımŞakasına dedık laf sokmaya calısmıyorsun dimi usta parasinda olsak gelıp burda muhabbet yapmayız yani yakıştıramadım bize dediysen eyvallah gerek yok kolay gele.
Yok ustam gerçekten mevzu farklı geçen bir sorun yaşanmıştı ona istinaden yemin ettim birdaha rolling açmamayaCok sevindim duyduguma bendfe sızı sevdıgım için buralardayım kusura bakma tepkim için. bazilari öyle diyorda ayar oluyorum
Silebilirsin kalabilirde bazen birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz kalsada problem olmazSilsem mi bı garip kaldım
Neye alindin la Bir şey bulamadım ben alınacak:)Şakasına dedık laf sokmaya calısmıyorsun dimi usta parasinda olsak gelıp burda muhabbet yapmayız yani yakıştıramadım bize dediysen eyvallah gerek yok kolay gele.
yüzsüzsünnnn sennnnNeye alindin la Bir şey bulamadım ben alınacak:)