Kalecinin malligi hakemlerin degisik bakis acisi 5 yerse sasirmam artikNeler oluyor hatay gs macinda
Top dışarda olabilir net değil ama kalecinin yerinde kimse olmak istemez. Bu hafta neler oldu boyleKalecinin malligi hakemlerin degisik bakis acisi 5 yerse sasirmam artik
Aynen takim dokuluyo eksik filanda olsa buyuk takim oyunculari bu kadar kotu olmamali uzun maraton yarin birgun sakat cezalilarda su adamlar oynuyucak rotasyonun sifir oldugunu bugun yine anladikTop dışarda olabilir net değil ama kalecinin yerinde kimse olmak istemez. Bu hafta neler oldu boyle
haklısın bende dedım ıkl golle baslatayımKonuyu hortlatalim @Nurullah65 maclar baslio ;)
hemen atsalar arsenal gibi golle baslamis olsun :)haklısın bende dedım ıkl golle baslatayım
lıver m. cıty ustneyımız kalmısdı
@Cesur87 yabında Bi de Ajax ust benim kupon gelirse cok kral olur 320 mislilıver m. cıty ust
hemen onuda alalim takip listesine hadi yagsin goller bugun mutlu son olsun :)@Cesur87 yabında Bi de Ajax ust benim kupon gelirse cok kral olur 320 misli
sanada attırız abi@Cesur87 yabında Bi de Ajax ust benim kupon gelirse cok kral olur 320 misli