Ibrahimovic atti bile dedim belli bu adam kacirmazz
Kim nerde nasıl o basketbolcu kim cıksın ortaya :)Ula basketbolcu adama futbol takip ettiriyonuz ayipbeg :ROFLMAO:
Yakinda gumbur gumbur gelicem eurolig ve nba basliyorKim nerde nasıl o basketbolcu kim cıksın ortaya :)
14k mesaj ne lan manyak herifHadi vela basa belasin yavru
Ben sezonu acıyorum salı gunu :) futbol oynamıcam daha karar aldım bugun son para ile verdigimi aldım daha da isim olmazYakinda gumbur gumbur gelicem eurolig ve nba basliyor
Aynen furboli birak basketle keyfine bak boyle slogan da olmaz yani sjduBen sezonu acıyorum salı gunu :) futbol oynamıcam daha karar aldım bugun son para ile verdigimi aldım daha da isim olmaz
7/24 aktif oldugum icindir abi her konuda destek veriyorum sanirsam bundan.14k mesaj ne lan manyak herif
Sen cıldırmıssın burdan @Dede yi göreve cagırıyorum sadakat bonusu istiyorum metine7/24 aktif oldugum icindir abi her konuda destek veriyorum sanirsam bundan.
2 gun once kiyagini yapti bana sagolsun:)Sen cıldırmıssın burdan @Dede yi göreve cagırıyorum sadakat bonusu istiyorum metine
Dede o bonusu metine susma payi olarak iletti coktan ahaha :ROFLMAO:Sen cıldırmıssın burdan @Dede yi göreve cagırıyorum sadakat bonusu istiyorum metine
Ulan meto hep battıgında yazarsın sen Hic bisey göremedik daha senden :)2 gun once kiyagini yapti bana sagolsun:)
Bende 2 arkadasa yaptim:)
Umarim bi faydamda sana olur abi:)
Ama gorenler var abi en azindan simdi bisey diyecemde gelip biri ters yapacak sinirim oynamasin gece gece .Ulan meto hep battıgında yazarsın sen Hic bisey göremedik daha senden :)
Anladim kardesim :)Dede o bonusu metine susma payi olarak iletti coktan ahaha :ROFLMAO:
Yok la aman aman kimse bana gondermesin ben gönderirim sorun yom sana takılıyorumAma gorenler var abi en azindan simdi bisey diyecemde gelip biri ters yapacak sinirim oynamasin gece gece .
Anladim kardesim :)
@emana22 sana konu altinda bi ara yazmistim abi istiyorsan ben yollarim diye mevzuyu hatirlamiyorum sonucta bu soruyu soracak 1 2 kisi belki vardir degerini bil o yuzden
Insallah atarlar bende bekliyorum atmalarini ayar oldumDeplasman tek kale 6 tane net kaçırdığı var bi sokamadılar
Ben seni severim abi sen benden istesen(istemezsinde) feda olsun direk sorgusuz sualsiz sana yollarim :)Yok la aman aman kimse bana gondermesin ben gönderirim sorun yom sana takılıyorum
Ben sana hep gonderirim yakisikli ayip ediyosun :ROFLMAO:Yok la aman aman kimse bana gondermesin ben gönderirim sorun yom sana takılıyorum