- 4 Şub 2019
- 1,562
- 782
NereyeBaşkan zaten yeni geldin :)
NereyeBaşkan zaten yeni geldin :)
Bunların dışında kimse yok dimiListe veriyorum .. @Brave Heart @BeşiktaşJK @JusticeXx (bu arkadaş biraz paranoyak) neyse ve ben denizz @tkanka ... @Brave Heart bu arkadaş bana küsmüşş :( o yüzden ben ayrı atarım papara no ? Arkadaşlar scarpion gaming limited ve ödeme hizmetleri papara kesintisini karşılıyor ancak talep etmeniz gerek .. @scarpion
Yok baştan sona kadar baktım tüm maç ve kuponlardaBunların dışında kimse yok dimi
o sana biraz alınmış galibaa. bilmiyorum sizin aranızda ki problem o halde @Brave Heart @BeşiktaşJK @JusticeXx @PanaX @tkanka 5 kişiPanaxta var listede
teşeekkür etmeden kupon geldi sjsjjs çözdük he seni sjsjsj hadi bakalım snerjiye devam ancakk miami maçını izlicem bennnnnn çok olamam
Tskler kesene bereket bol şanslartekrsrdanjustincexx thanka besiktasbjk Panax brave Heart gece çekim yapinca etiket atacağım para hesaba geçince helallesiriz teşekkürler sinerji için eksik olmayin
o da gelir kankaaaaaaaaaaaaa gelir kanka sjsj :clap::clap::smoker::cigar:Su almerede atsin ilk 10 dk kalmis orda
Germe beni bak thanka isine bak kanka kanka diyip durmao da gelir kankaaaaaaaaaaaaa gelir kanka sjsj :clap::clap::smoker::cigar: