- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
flumınense goll
erken bır gol gelırse kupon bozarız belkıCucuta ht ikinci yari bala mala 2 gol olsada kombini yakmasa
sana dedım ama aynı maca ıkı kere bahıs aldıgımda bende hep yatıyorum yemın ettim oynamaya aynı anda ıkı maca neyse nazarlık olsunkasa 200 suan beklemede 2 kupon var
cucutada iş yok envıgado tek kale ama boşa tek kaleerken bır gol gelırse kupon bozarız belkı
Ayne olabilir ama fazla bisey vermez bozmaya bunlarda erken gelsede 3.25 1.5 ustu 0.5 ustu 1.50 adamlar mactan umudu kesmis golle ilgilierken bır gol gelırse kupon bozarız belkı
istatistikler yanlış macı ızleyınce fark ettım mac gol olmıcak bır mac değıl izlediğim futbola göre yorum yapıyorum 1 gol gelir ama 2 gelırmı bılememAyne olabilir ama fazla bisey vermez bozmaya bunlarda erken gelsede 3.25 1.5 ustu 0.5 ustu 1.50 adamlar mactan umudu kesmis golle ilgili
bende ızledım hareketlıydı becerıksızler ısteistatistikler yanlış macı ızleyınce fark ettım mac gol olmıcak bır mac değıl izlediğim futbola göre yorum yapıyorum 1 gol gelir ama 2 gelırmı bılemem
Yok orana gore dedim fena yuksek gol oranlariistatistikler yanlış macı ızleyınce fark ettım mac gol olmıcak bır mac değıl izlediğim futbola göre yorum yapıyorum 1 gol gelir ama 2 gelırmı bılemem
tam maca bakıyordum 2 gole daha gırsemmı dıye 4 geldıPeruya bak akti gitti