- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
saglık olsun alıstık artık kaybetmelereaynen hata etmıssın umarım yanılıyorumdur ama cok emınım kuralın böyle olduguna
saglık olsun alıstık artık kaybetmelereaynen hata etmıssın umarım yanılıyorumdur ama cok emınım kuralın böyle olduguna
Aslinda tekli olarak kazanmasi lazim iade olursa cunku freebetin kurali tekli 1.80 umarim oyle oluraynen hata etmıssın umarım yanılıyorumdur ama cok emınım kuralın böyle olduguna
o zaman ben yanlış biliyorum o kural kombınede gecerlı degılmış demek umarım gelir iadeye kalmadanAslinda tekli olarak kazanmasi lazim iade olursa cunku freebetin kurali tekli 1.80 umarim oyle olur
kupon 3 kazandı kasa 159
hislerim bazen çok kuvvetlidirkupon 3 kazandı kasa 159
50 tl kazanc olduboyaca bitti iade olacak mı cok merak edıyorum @Nothingman
tamam guzel50 tl kazanc oldu
kupona aldık o macı da ılk yarı basladıktan 10 dk sonra falan oran 1.80 2 lere yaklassın oyle 100 u salacak mac arıyorum atalım bu maca ıy 0.5 ust eenvigado hep gol atıp hem yıyen takım bu takım macları kolombıyada gollu gecıyor iy 0.5 üst değerlendireilebilir yanınada del velle ms 2.5 alınabılır ekvator
aynen şimdi farkettım dıger kupondada ms 1.5 almışsın aynı maca basmak ne kadar mantıklı olur bılmıyorum tabı sen bılırsın yınede ben cok yattım oylekupona aldık o macı da ılk yarı basladıktan 10 dk sonra falan oran 1.80 2 lere yaklassın oyle 100 u salacak mac arıyorum atalım bu maca ıy 0.5 ust e