aleyküm selam sende söyle teyzemizeSelamı var anneannemın size :)
Konustugun kişilere selam söyle demitşi, Söylemezsem olmaz :)
olacak olacak çayımla bırlıkte takıpteyız :P
Olur , abi Tabiki, çayini içmiş oturuyor :)aleyküm selam sende söyle teyzemize
Bulasıkları yıkayıp yemegi yapan ben olunca keyıfıne baksın tabi :Paleyküm selam sende söyle teyzemize
yapcan tebi len :) bende dün değil önceki gün kurufasulye pilav bide cacık yaptım ne yapalım mecbur :)Bulasıkları yıkayıp yemegi yapan ben olunca keyıfıne baksın tabi :p
Keyfin bilir abiarkadaşlar hem basketçi arkadaşları düşündüm hemde biz futbolçuları kasa 250 etkinlik ödülüm yatmış hesaba :) onu yarın değerlendireceğim bol şans
Bir anda dedim bende 250 mi yapti kasayi :))arkadaşlar hem basketçi arkadaşları düşündüm hemde biz futbolçuları kasa 250 etkinlik ödülüm yatmış hesaba :) onu yarın değerlendireceğim bol şans
Üstümde emeği , olup olmasada mecburuz abıyapcan tebi len :) bende dün değil önceki gün kurufasulye pilav bide cacık yaptım ne yapalım mecbur :)
Basketçilere sorup alsaydın ya abi olurmu olmazmı ;)arkadaşlar hem basketçi arkadaşları düşündüm hemde biz futbolçuları kasa 250 etkinlik ödülüm yatmış hesaba :) onu yarın değerlendireceğim bol şans
süpriz yaptım be kardeşim aşkolsunBasketçilere sorup alsaydın ya abi olurmu olmazmı ;)
ılk per chicago alır ve phoneıx ılk per alır temız
Artık almışsın abi mecbur olacak :)
Olurmu abi burda gizli basketci var ;)
biz bu baskette senin kadar temiz değiliz kafa basmaz handikap taraf bahsine alt üst ama illaki üst :)ılk per chicago alır ve phoneıx ılk per alır temız